Rusya pazarında sahaya çıktık - Haber 1Haber 1

Rusya pazarında sahaya çıktık

21 Haziran 2015 - 20:46

ABONE OL

Rusya’da büyük ilgi gören D’S Damat markamız Rusya’nın en büyük takımlarından Spartak Moskova ya sponsor olarak 30 milyon kişilik taraftar grubunu kapsama alanına katmayı hedefliyor. Bu amaca ulaşmak için markamız Rusya da şampiyonluk için sahaya çıktı.

Bir yıl önce girdiği Rusya da her bedene uygun fit kalıplarıyla büyük beğeni kazanan ve çok kısa sürede 10 mağazaya ulaşma başarısını gösteren D’S Damat ülkenin en çok şampiyonluk kazanan takımı Spartak Moskova ya giyim sponsoru olarak piyasada daha hızlı ve sağlıklı büyüme gösterecek.

D’S Damat marka olarak stratejik hedefleri doğrultusunda kaliteyi satın alınabilir fiyata satarak 2016 yılı itibariyle Rusya’nın en önemli lokasyonlarda 25 mağazaya ulaşmayı ve bölgenin lider markalarından biri olmayı hedefliyor.

Spartak Moskova ile işbirliği yaparak markanın bilinirliğinin daha hızlı artacağı ve buna bağlı olarak potansiyel müşterilerin markayı daha hızlı benimseyecekleri öngörülüyor. Yapılan anlaşma çerçevesinde takımın sporcuları ve teknik ekip için özel koleksiyon hazırlanarak D’S Damat ve Spartak Moskova logolu ürünler Rusya’daki D’S Damat ve kulüp mağazalarında satışa sunulacak. Her iki grubun mağazalarında yaratılacak sinerji ve trafik sonucu büyük pazar olanaklarından yararlanarak bilinirlilik, doğru konumlama ve hacim yoluyla sürdürülebilir büyüme sağlanabilecektir.

Burada önemli olan sıradan ceket ve gömlek satan bir marka değil, perakende mühendisliğinin marka mühendisliği ile birleştirilerek tüm tekniklerin kullanılarak bütün operasyonlarda optimum yönetim becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra her bedene uygun fit ve enerjik kalıplarla diğer pazarlarda olduğu gibi Rusya’da da fark yaratacağımız gerçeğidir

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.