"CHP, 28 Şubat zihniyetini yeniden hortlatıyor" - Haber 1Haber 1

“CHP, 28 Şubat zihniyetini yeniden hortlatıyor”

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP’nin seçim beyannamesi hakkında sert tepki gösterdİ. 28 Şubat zihniyeti, CHP eliyle yeniden hortlatıIıyor. Buna halkımız da izin vermeyecektir” dedi.

“CHP, 28 Şubat zihniyetini yeniden hortlatıyor”

30 Mayıs 2018 - 13:50

ABONE OL

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamalara şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye cumhurbaşkanı seçilmek için uğraşıyor. Birisi Türkiye’ye cumhurbaşkanı olmak için uğraş verirken diğer adaylar kendi aralarında rekabet ediyorlar, ikinci tura kalma rekabeti yapıyorlar. Onların Türkiye’yi yönetme gibi bir dertleri yok, seçimi ikinci tura bıraktırma gibi bir gayretleri var.”

CHP’NİN SEÇİM BEYANNAMESİNE SERT TEPKİ

CHP’nin seçim beyannamesi hakkında sert tepki gösteren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ “(CHP’nin seçim beyannamesinde eğitim sisteminin ‘1+8+4’ şeklinde düzenleneceğinin yer alması) Bu tam anlamıyla 28 Şubat zihniyetinin CHP eliyle yeniden hortlatılması anlamına gelecektir. Buna halkımız da izin vermeyecektir” dedi.

TÜRK HALKI, MACRON’DAN DAHA AKILLI

Türklere yönelik nefret suçu işleyen Fransız Le Point dergisine sahip çıkan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un açıklamalarına da sert tepki gösteren Bozdağ, “Türkiye seçimleri, siyasi mühendislikle veya başka türlü hesaplarla manipüle edilebilecek seçimler değildir. Türk halkı, Macron’dan da daha akıllıdır, bu tür mühendislik hesabı yapanlardan da daha akıllıdır.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.