Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Seçim tartışmalarını geride bırakalım" - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Seçim tartışmalarını geride bırakalım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin çaprıcı değerlendirmelerde bulundu. Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz icraat dönemi var. Ekonomi ve güvenlik gibi asıl gündemimize odaklanmamız şart.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Seçim tartışmalarını geride bırakalım”

19 Nisan 2019 - 13:37

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter’dan gündeme ilişkin dikkat çeken değrelendirmelerde bulundu. Türkiye’nin önündeki istikrar sürecine değinen Erdoğan “reform” mesajı da verdi.

İşte Erdoğan’ın Twitter’deki açıklamaların;

ÖNÜMÜZDE 4,5 YIL KESİNTİSİZ İCRAAT DÖNEMİ VAR

Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Dönem, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemidir. Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır.

“SEÇİM TARTIŞMALARINI GERİDE BIRAKARAK ASIL GÜNDEMİMİZ EKONOMİ VE GÜVENLİĞE ODAKLANMALIYIZ”

Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır.

“TERÖRLE MÜCADELE SÜRERKEN REFORMLARI DA HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz.

ORTAK PAYDAMIZ TÜRKİYE

Gücümüzü Milletten alarak, daima ortak akla, ortak vicdana, milletimizi bir araya getiren ortak değerlere vurgu yapacak; kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle TÜRKİYE ORTAK PAYDASINDA buluşmanın mücadelesini vereceğiz.

TÜRKİYE İTTİFAKI OLARAK HAREKET ETMELİYİZ

2023 Türkiye’sini inşa edecek olan yine milletimizin bizatihi kendisidir. Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte TÜRKİYE İTTİFAKI olarak hareket etmeliyiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.