"İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacak" - Haber 1Haber 1

“İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacak”

“İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacak”

27 Aralık 2019 - 20:39

ABONE OL

Kanal İstanbul ile ilgili tartışmalar, giderek gerginleşiyor. Kanal İstanbul’un yapılmasına karşı çıkan muhalefet partilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan cevap geldi. Erdoğan,  Kocaeli’de yaptığı konuşmada “İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin yapılan projelere karşı çıkmasına tepki göstererek, “Kimi zaman mahkeme kararlarıyla kimi zaman sokak olaylarıyla bize engel çıkardılar. Biz bunlara rağmen o köprüleri yaptık. Bugün de aynısını Kanal İstanbul’la ilgili yapıyorlar. Bugün de aynısını Kanal İstanbul projemizde yapıyorlar. Hiç bir bilimsel mantıklı açıklaması olmadan projeyi bozmaya yapıyorlar. Aynı şeyi Türkiye’nin otomobiliyle ilgili de gösterdiler. İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır” dedi.

DEVRİM OTOMOBİLİ AÇIKLAMASI

Erdoğan, “Maalesef aynı tavrı bugün ön gösterim araçlarını tanıttığımız Türkiye’nin otomobiliyle ilgili de sergilediler. CHP’ye müzahir yayın organları, projeyi kötülemek için son bir haftadır adeta seferberlik ilan ettiler. Daha aracı bile görmeden kimi zaman fanını, kimi zaman aynasını, kimi zaman butonunu bahane ederek içlerindeki kin ve nefreti ortaya döktüler. 60 yıl önce Devrim otomobiline karşı ne söylendiyse bugün aynısını ‘Türkiye’nin otomobili’ için de söylediler” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.