Türkiye'ye ve Dünyaya Değer Katanlar buluşuyor - Haber 1Haber 1

Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar buluşuyor

Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar buluşuyor

16 Aralık 2019 - 17:40

ABONE OL

*Turcomoney Jürisi son toplantısını yaptı, ödüle layık görülenleri belirledi. Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar buluşuyor. 

*Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi TURCOMONEY,  yayın hayatına başlamasının 8. kuruluş yıldönümünü, muhteşem bir ödül töreni ile kutlamaya hazırlanıyor.

*Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi TURCOMONEY, geleneksel TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ çok yakında sahiplerini bulacak.

*Birbirinden değerli isimlerden oluşan TURCOMONEY JÜRİSİ, WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da son toplantısını yaptı, ödüle layık görülen kuruluşları ve kişileri belirledi.

*Turcomoney Dergisi’nin 8. yıldönümü kapsamında düzenlenecek olan Ödül Töreni, 16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 19.00’da WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da YILIN BAKANI ÖDÜLÜ’ne layık görülen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ve YLIN DEVLET ADAMI ödülüne layık görülen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımı ile WOW İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek.

TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ, sahiplerini buluyor. Kendi alanlarında birbirinden önemli isimlerden oluşan TURCOMONEY JÜRİSİ, TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ’ne layık görülen kurumları ve kişileri titiz bir değerlendirme sonucunda belirledi.

Turcomoney Dergisi’nin 8. yıldönümü kapsamında düzenlenecek olan Ödül Töreni, 16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 19.00’da WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da YILIN BAKANI ÖDÜLÜ’ne layık görülen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ve YLIN DEVLET ADAMI ödülüne layık görülen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımı ile WOW İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek.

Geniş kapsamlı ve üst düzeyde gerçekleştirilecek olan TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ’ne dünyanın çeşitli ülkelerinden devlet adamlarının yanısıra, diplomasi, iş dünyası, siyaset dünyası ve medya dünyasından geniş bir katılım bekleniyor.

 TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR  ÖDÜLLERİ    

                                                      TURCO VISION 2018

ZİRVE VE ÖDÜL TÖRENİNİN AMACI

Bu etkinlikten amaç, Türk ekonomisine, dünyaya, insanlığa yüksek katma değer sağlayan kuruluşları ve kişileri ödüllendirmek suretiyle teşvik etmek.

KİMLERE ÖDÜL VERİLECEK?

Değişik alanlarda üretim ve yatırım yapan, istihdam gerçekleştiren, ihracat yapan, yenilikçi, çevreci, sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlayan, söylem ve davranışlarıyla toplumsal barışa katkı sağlayan devlet adamlarına, yani Türkiye’ye ve dünyaya değer katan kuruluşlara ve kişilere ödül verilecek.

ÖDÜL SAHİPLERİ NASIL BELİRLENDİ?

Turcomoney yazarları ve bu isimlere eklenen Türkiye’nin saygın isimlerinden oluşturulan jüri, tamamen objektif kriterlere ve uluslararası standartlara göre üç ay süren değerlendirmelerden sonra “TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR”ı belirledi.

ÖDÜL TÖRENİ NEREDE DÜZENLENECEK?

Çok üst düzeyde gerçekleştirilecek olan TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ, 16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 19.00’da WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da YILIN BAKANI ÖDÜLÜ’ne layık görülen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ve YLIN DEVLET ADAMI ödülüne layık görülen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımı ile WOW İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek.

ÖDÜL TÖRENİNE KİMLER KATILACAK?

TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ, YILIN BAKANI ödülüne layık görülen Ticaret Bakanı Bakanı Ruhsar Pekcan’ın VE YILIN DEVLET ADAMI ödülüne layık görülen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımı ile WOW İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek.

Ödül Töreni’ne bakanların, ekonomi bürokrasisinin, Türkiye’den ve dünyadan devlet adamlarının ve işadamlarının, büyükelçilerin, başkonsolosların, uluslararası firmaların yöneticilerinin, valilerin ve belediye başkanlarının yanı sıra medyadan da geniş bir katılım bekleniyor.

TURCOMONEY: TÜRKİYE’NİN TEK ULUSALARARASI

EKONOMİ/FİNANS DERGİSİ

Turcomoney, bu dönemde “dünya dergisi” olma yolunda çok önemli bir yol katetti. Turcomoney’de THY işbirliği ile Almanya’dan Hong Kong’a, Rusya’dan Kamerun’a, Fransa’dan İran’a, Kazakistan’dan Umman’a, İsveç’ten Tunus’a, Kazakistan’dan Dubai’ye, Portekiz’den Kuveyt’e, Sırbistan’dan Azerbaycan’a, Bosna Hersek’ten Bahreyn’e, Bulgaristan’dan Türkmenistan’a, Kırgızistan’dan Fas’a, Bosna Hersek’ten Tacikistan’a 30’a yakın ülkenin raporu yayınlandı. Türkçe-İngilizce yayınlanan dergiler, devlet başkanlarının, başbakanların, bakanların, büyükelçilerin, üst düzey bürokratlarının, işadamlarının, uluslararası yatırımcıların masasına giden bir dergi konumuna geldi. Devletlerin, toplu satın alımı yaparak hava limanlarının CIP ve VIP salonlarında, beş yıldızlı otellerde, uluslararası zirvelerde, önemli kurum ve kişilere dağıtılan bir dergi oldu. Turcomoney bugün yatırım fırsatlarını ve iş imkanlarını detaylı olarak ele alan ülke raporları, bankacılıktan turizme, inşaattan turizme, otomotivden gıdaya kapsamlı sektörel analizleri ve ses getiren röportajları ile devleti iş dünyasını yönetenlerin referans kaynağı niteliğinde. Türkiye’nin önde gelen firmalarından, uluslararası dev şirketlere kadar bütün ekonomi aktörlerinin sesini yansıtan Turcomoney, pozitif yayıncılık anlayışı ile rakiplerinden ayrılan bir dergi.  Özetle, Türkiye’nin “uluslararası ekonomi/finans dergisi” olma iddiasını taşıyan bir dergi.

DÜNYA LİDERLERİ TURCOMONEY’E KAPAK OLDU

Türkiye’nin tek uluslararası ekonomi/finans dergisi Turcomoney, dünya liderlerini kapağına taşıdı, birçok ülkenin başbakanı, bakanı, önde gelen işadamları, büyükelçileri ve üst düzey bürokratları ile yapılan çarpıcı röportajları yayınladı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dubai Emiri Şeyh Muhammed El Maktum, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Bakir İzetbegovic, Özbekistan Devlet Başkanı Şevket Mirziyoyev, Moldava Cumhurbaşkanı Igor Dodon Turcomoney’e kapak olan dünya liderlerinden bazılarıydı.

TURCOMONEY, DÜNYA DERGİSİ

Dijital platformdaki konumunu güçlendiren Turcomoney, yeni atılımlarla dünyanın her noktasına ulaşıyor. Türkçe-İngilizce yayınlanan ülke raporlarıyla Türkiye’nin tek uluslararası/ekonomi finans dergisi konumunda olan Turcomoney, dünyanın en büyük dijital dergi/gazete platformu PressReader’da  120’nin üzerindeki ülkeye ait 8 bin civarındaki dünyanın en büyük dergileri ve gazeteleri ile birlikte 60 dilde okunabilen platformda milyonlarca okuyucuya ulaşıyor…

Turcomoney, ayrıca Türkiye’nin en büyük dijital yayın platformu Turkcell Dergilik’te de önde gelen dergiler ve gazetelerle birlikte okurlara ulaşıyor.

TURCOMONEY 8. YAŞINI KUTLAYACAK

K Medya Grubu bünyesinde 2011 yılının Şubat ayında “dünya dergisi” olma hedefiyle yayın hayatına başlayan ekonomi/ finans dergisi Turcomoney, 8 yılı geride bıraktı. Aradan geçen sürede Turcomoney, çok büyük mesafe kat etti. Zengin içeriği, çağdaş tasarımı, uluslararası standartlardaki kağıt ve baskı kalitesi, yaygın dijital ağı ve objektif yayıncılığı ile iş dünyasında saygın bir yer edindi.

2018 yılında TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ, kimlere verilmişti?

https://www.turcomoney.com/turkiyeye-vehttps://www.turcomoney.com/turkiyeye-ve-dunyaya-deger-katanlar-bulustu.html-dunyaya-deger-katanlar-bulustu.html

TURCOMONEY TÜRKİYE’YE ve DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ JÜRİSİ

-Jüri Onursal Başkanı: Ali Coşkun / Sanayi ve Ticaret eski Bakanı, Turcomoney yazarı

-Jüri Başkanı : Dr. Berra Doğaner/ , Turcomoney yazarı

-Dr. Kazım Kılınç / Turcomoney Genel Yayın Yönetmeni

-Orhan Ökmen / JCR Eurasia Başkanı, Turcomoney yazarı

Ali Kamil Uzun / Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kurucu Başkanı, Turcomoney yazarı

-Osman Akyüz / Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Genel Sekreteri, Turcomoney yazarı

-Zuhal Mansfield /  TMG Dış Ticaret Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı, Turcomoney yazarı

-Gürdoğan Yurtsever /  ICBC Turkey Bank İç Kontrol ve Uyum Başkanı, Turcomoney yazarı

-Doç. Dr. Mehmet Yazıcı / Bursa Teknik Üniversitesi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Turcomoney yazarı

-Alper Nergiz / GCM Menkul Kıymetler Genel Müdürü, Turcomoney yazarı

-Dr. Fatih Anıl / Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi, Turcomoney yazarı

-Selin Yıldırım / Medikal Turizm Derneği USA Avrupa Başkanı, Turcomoney yazarı

-Şaban Çağıran / Bankacı, Turcomoney yazarı

-Prof. Dr. Ömer Bolat, MÜSİAD eski Başkanı, Albayrak Holding CEO’su, Turcomoney yazarı

-Prof. Dr. Faruk Şen / Türkiye Avrupa Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Başkanı, Turcomoney yazarı

-Prof. Dr. Kenan Aydın / Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi

-Prof. Dr. Melih Bulut, Turcomoney yazarı

-Dr. Ramazan Başak / Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Turcomoney yazarı

-Sefa Gömdeniz / Türkiye-Belarus İş Konseyi Başkanı, Turcomoney yazarı

– Bilge Özdemir / Gayrimenkul Pazarlama Uzmanı, Turcomoney yazarı

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.