Allah yolunda (!) öldürenler, adaletle ödüllendirildiler! - Haber 1Haber 1

Allah yolunda (!) öldürenler, adaletle ödüllendirildiler!

07 Ocak 2011 - 14:47

ABONE OL

Allah’ın yolunda giden(!)

Allah sevgisiyle dolu olan(!),

Allah korkusu taşıyan(!)

Bu uğurda insanları domuz bağlarıyla öldürüp mezar evlere gömen ve bu sayede Yüce Allah’ın sevgili kulu olduklarına inanan “asrın canileri” ellerini kollarını sallayarak tahliye oldular. Onları karşılayanlarda halaylar çekerek bu büyük sevinci paylaştılar…

Gerçek Müslüman Konca Güriş gibi pek çok masum insanı, korkunç işkenceler sonu acımasızca katleden caniler; şimdi aramızdalar. Her an sokakta ya da cadde de, belki işyerinde karşımıza çıkabilir ve bizlerle burun buruna gelebilirler…

Bunun adı “adalet” oluyor öyle mi? Kendi yargısını ve hukukunu yaratan AKP, sadece sözcüleri vasıtasıyla tahliyeler konusunda “duruma üzüldüklerini” izhar ettiler, yarım ağız(!)

***

Siz iktidar değil misiniz? Adaleti sağlamak asli göreviniz değil mi? Ergenekon davası söz konusu olunca, ne gerekiyorsa acilen yapmıyor musunuz?. Yandaş gazeteler de dizi yazı gibi, olanı biteni (gizli ifadeleri) anında tefrika gibi yayınlamıyor mu?

Bu gidişat hiç hayra alamet değil… Yılların siyasetçisi Süleyman Demirel dün bir açıklama yaptı. Dediği özetle şu; “Askeri bu kadar güvensiz duruma sokmak, hırpalamak çok tehlikelidir…” Adam başka ne desin?

Halkın yüzde 90’ının ne için olduğunu bilmeden kullandığı oylarla yapılan referandumdan sonra; azgınlıklar, tahrikler, saldırılar önemli ölçüde arttı… Özellikle yobaz takımı, çeteleşmiş cemaat ve tarikat üyeleri Atatürkçü ve laik kesime karşı tam bir düşman gibi hareket etmeye başladılar…

Gerçek dindarları ve Müslümanları tenzih ederek, bundan bir süre önce internette yayınlanmış olan yazımızı, konjonktür gereği yeniden sizlerle paylaşmak istiyoruz…

***

“Allah ile aldatmak”

“Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah’ı kullanırlar.” İtalyan Düşünür Giordino Bruno

Allah ile aldatanların gerçek Tanrısı paradır, maldır, dünyalıktır.”Yaşar Nuri Öztürk

Türkiye’nin geleceğini değil de kendi çıkarlarını düşünen medya için Atatürk’ün kullandığı iki tabir, ibret verici ve sarsıcıdır.

1- Vatansız matbuat

2- Satılmışların hâkimiyet-i kalemiyesindeki matbuat

Atatürk bu ifadelerle, Bizans pislikleriyle kirlenmiş gördüğü İstanbul’da kümelenen basını kastetmektedir.

Türk insanına yönelik Allah ile aldatma faaliyetine alt yapı oluşturan ve bunun için de sürekli dinci söylemler kullanan bazı dinci gruplar ve etki imkanları şöyledir.

Milli Görüş örgütü:

37 yayın 330 dernek, 33 vakıf, 8 dershane, 48 şirket…

Fethullahçılar:

16 yayın, 23 dernek, 220 vakıf, 24 pansiyon, 570 dershane ve okul, 96 şirket..

Süleymancılar

6 yayın, 2100 dernek, 14 vakıf, 1750 pansiyon ve kurs, 28 şirket…

Şiddetçi-radikal örgütler:

89 yayın, 95 dernek, 19 vakıf…

Muhtelif dinci gruplar:

100 küsur yayın, 100 küsur dernek, 50 küsur vakıf, muhtelif pansiyon ve kurslar…

Toplam rakamlar:

170 yayın, 25780 dernek, 316 vakıf, 1780 pansiyon ve kurs, 500 dershane ve okul ile yaklaşık 180 şirket…”

Ekleyelim ki, bu tablo 2003 yılı itibarıyladır.

Allah ile aldatmayı en ileri boyutta kullanan AKP’nin iktidar dönemi olan son birkaç yılı da dikkate alarak yeni bir değerlendirme yaptığımızda burada verilen rakamların iki üç katına çıktığını söylemek gerekir.

Özetleyelim:

Türkiye’de bugün, Allah ile aldatma dinciliğinin ulaştığı ekonomik güç, devletin gücünün çok üstünde kabul etmek gerekir.

Bu gücün aşamayacağı tek karşı güç Türk ordusudur.

Sebep ordunun silahlı güç oluşudur.

Eğer silahı kenara koyarak veya dikkate almayarak düşünürseniz, Allah ile aldatan güç yani dince siyaset ve saltanat, Türkiye Cumhuriyeti’nin tartışmasız en büyük gücü olarak kabul edilebilir.

Türkiye’de rejim, kendisine açıkça kafa tutan bir karşı rejimin tek şansı ve avantajı TSK’ dır.

ABD, AB ve içteki dinci gücün sürekli ve sistemli bir biçimde TSK’ya vuruşunun hikmeti ve sebebi üzerinde şimdi bir kez daha düşününüz…”

***

“Yukarıda okuduğunuz satırlar, birinci baskısı Nisan 2008’de yapılmış olan, aradan iki ay geçtikten sonra 28. baskıya ulaşan, Yeni Boyut Yayınları’ndan çıkmış bulunan Yaşar Nuri Öztürk’ün ” ALLAH İLE ALDATMAK” kitabında yer almaktadır.

Şimdilerde yani 30 Ağustos yaklaşırken, Humeyni aşığı din sömürücülerinin, Türk ordusunun Atatürkçü, Cumhuriyete gönül vermiş, vatansever komutanlarına neden gözü dönmüşçesine saldırmakta oldukları daha iyi anlaşılmıyor mu?

Sayın Öztürk’ ün kitabında altını çize çize belirttiği gibi, din bezirganlarının, şeriat özlemcilerinin, yeşil sermaye avantacılarının, gemicikleri, fabrikaları, yatları, katları olanların, halkı ‘ Allah ile aldatan’ ların aşamadıkları tek gücün TSK olduğu gerçeğini kim yadsıyabilir?

Anayasa Mahkemesi’nin laik, demokrat ve Atatürkçü yapıda ki kimi üyelerine şimdilerde insafsızca saldırmalarının, olur olmaz iddialarla çamur atmaya yeltenmelerinin altında neyin yattığı belli olmuyor mu?

Durun hele bitmedi.

Önümüzdeki günlerde, daha ne çamurlar kimlere insafsızca atılmaya çalışılacak birlikte göreceğiz. Çünkü tepelerden destekli ve korumalı, Humeyni aşığı “organize güç” iş başında!..

Çıkar söz konusu olunca, ortada ne gerçek dindarlık ve Müslümanlık, ne de dinin emrettiği dürüst, temiz vicdanlı ve doğru insan olma hükmü kalır!..

Yaşar Nuri Hoca’nın iddia ve söylemini tekrar ederek yazımızı bitirelim:

‘Allah ile aldatanların gerçek tanrısı, paradır, maldır, dünyalıktır’

Başka söze gerek var mı? “

***

Evet… Bugün için yukarıda okuduğunuz yazımıza ilave edilecek başkaca bir şey var mı? Allah ile aldatma bütün hızıyla devam etmiyor mu?.. Elinizi vicdanınıza koyun ve siz karar verin… Encamınızın da ne olduğunu düşünün!…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.