Bursaspor-Altaş Denizlispor maçının ardından - Haber 1Haber 1

Bursaspor-Altaş Denizlispor maçının ardından

Bursaspor-Altaş Denizlispor maçının ardından
Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 23:45

67 okunma

BURSA (AA) – Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Altaş Denizlispor'u 1-0 yenen Bursaspor'un teknik sorumlusu Fatih Şen, kalan 4 maçı da kazanarak ligde kalacaklarını söyledi.

Şen, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta iyi bir oyun ortaya koyduklarını fakat sonuca yansıtamadıklarını aktardı.

Bu maçta aynı istek ve arzunun devam ettiğini aktaran Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"O maçta az pozisyona girdik. Aynı istek ver arzu bu maçta da devam etti. Bu defa pozisyonlar da bulduk. Maalesef kırılma anında penaltıyı kaçırdık. Penaltı gol olsaydı belki daha farklı duruma gidebilirdi maç. Sonuç olarak 3 puan aldık. Şimdi çok önemli Manisa maçı var. Bu maçı da alırsak sonraki 3 maçı da kazanmayı düşünüyoruz. Bu takım Allah'ın izniyle 5'te 5 yaparak bu ligde kalmayı zaten hak ediyor. Hatta bu ligde olması da enteresan ama yapacak bir şey yok bu ligdeyiz. İnşallah 5'te 5 yaparak düzelteceğiz. Bu takımı ligde tutacağız."

– Altaş Denizlispor cephesi

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise maça moralli geldiklerini fakat kazanamadıklarını söyledi.

Puan alabilecek bir mücadele ortaya koymadıklarını aktaran Bakkal, "Bursa'nın da kazanması gereken maçıydı. Kazanmaları gerektiği gibi oynadılar. Biz oyunda dengeyi kuramadık. Puan alabilecek bir oyun oynadığımızı söyleyemem. Haftalardır böyle iyi oynayan bir takım vardı ama bu hafta yapmadı oyuncular. Düşük bir performans. Hatta fark da olabilirdi penaltı kaçtı. Bizim daha üretken olmamız lazımdı." dedi.

Bakkal, hakemin maçı kötü yönettiğini savunarak şu ifadeleri kullandı:

"20 yıldır Süper Ligde çalışan birisiyim. Haftalardır maçları genç hakemler yönetiyor. Hayatımda hakem hakkında hiç konuşmadım ama çok ayıp etti. Bursaspor'un hakkını verelim ama hakemler ayıp ettiler. Bir takım bu kadar doğranmaz. Benim haftaya 3-4 oyuncum olmayacak. Hayatımda 20 yıldır çalışıyorum ama ilk defa isyan ediyorum. Böyle bir şey mümkün değil. Penaltı doğrudur. Adamın yüzü yarılıyor ona kart veriyorsun. Faul olmayanı faul çalıyorsun."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.