Edirne 2. Kürek Festivali 4 Haziran'da gerçekleştirilecek - Haber 1Haber 1

Edirne 2. Kürek Festivali 4 Haziran'da gerçekleştirilecek

Edirne 2. Kürek Festivali 4 Haziran'da gerçekleştirilecek
Son Güncelleme :

30 Mart 2022 - 18:20

68 okunma

EDİRNE (AA) – TED Edirne Kürek Kulübü ve TED Edirne Koleji tarafından düzenlenen Edirne Kürek Festivali'nin bu yıl 4 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TED Edirne Kolejinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Edirne'ye gelen Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk TED Edirne Kolejini ziyaret etti. Ertürk, burada kürek sporuna yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ertürk, Gençlik Spor İl Müdürü Selim Ak, TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba ve beraberindekiler Vali Ekrem Canalp'i ziyaret etti. Yapılan görüşme sonrası bu yıl ikincisi düzenlenecek festivalin 4 Haziran tarihinde gerçekleştirilmesine karar verildi. Görüşmede Balkan ve dünya şampiyonalarının da kentte yapılması gündeme geldi.

Dünya ve Balkan şampiyonlarının Edirne'de yapılması için çalışmalar yürüten heyet, ''3 Nehir 1 Şehir Projesi'' tamamlandığında etkinliği federasyon takvimine alacak.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Canalp, hem 3 Nehir 1 Şehir Projesi'nin hem de Kürek Festivali'nin kente büyük katkılar sağlayacağını belirtti.

İba da Edirne'de kürek sporunun gelişmesi için kulübün kurulduğu günden bu yana çeşitli çalışmalar ve antrenmanlar yapıldığını, Edirne olarak Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.