Genelkurmay Başkanı Avsever, Kazakistan’da temaslarda bulunuyor - Haber 1Haber 1

Genelkurmay Başkanı Avsever, Kazakistan’da temaslarda bulunuyor

Genelkurmay Başkanı Avsever, Kazakistan’da temaslarda bulunuyor

18 Temmuz 2023 - 12:31

ABONE OL

ASTANA (AA) – Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Kazakistan Savunma Bakanı Ruslan Jaksılıkov ile görüştü.

Kazakistan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Avsever başkanlığındaki askeri heyet, temaslarda bulunmak üzere Astana’ya geldi.

Avsever, Kazakistan Savunma Bakanı Ruslan Jaksılıkov ile bir araya geldi. Toplantıya, Kazakistan Genelkurmay Başkanı Marat Husainov ve Türkiye’nin Astana Büyükelçisi Mustafa Kapucu da katıldı.

Toplantıda, iki ülke arasındaki askeri eğitim, muharebe eğitimi ve barışı koruma alanlarındaki ilişkilerin mevcut durumu ve askeri teknik işbirliği alanında sağlanan anlaşmaların uygulanması konuları ele alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.