TV+, Kral Şakir'le çocukları İzmir'de buluşturacak - Haber 1Haber 1

TV+, Kral Şakir'le çocukları İzmir'de buluşturacak

TV+, Kral Şakir'le çocukları İzmir'de buluşturacak

31 Ocak 2024 - 12:45

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – TV+, Kral Şakir'in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu'nu, İzmir'de düzenleyeceği etkinlikte çocuklarla bir araya getirecek.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, içerik platformu TV+, üç yıldır İstanbul'da Kral Şakir'le çocukları buluşturduğu etkinliği, bu sene İzmir'e taşıyacak.

TV+ ana sponsorluğunda, Varol Yaşaroğlu'nun katılımıyla, 11 Şubat'ta İstinyePark İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikte, çocuklara Kral Şakir'in hikayesi anlatılacak. Çizim atölyesinde Kral Şakir çizmeyi öğrenen çocuklar, çeşitli aktivitelerle de keyifli vakit geçirecek.

Etkinlikler, 14.00'ten 19.00'a kadar devam edecek. Gün içindeki etkinliklerin tamamının ücretsiz olduğu bu programa, 6-12 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecek. Çocuklar, Kral Şakir'le tanışacak, sahnede "zumba" yapacak ve Varol Yaşaroğlu ile Kral Şakir karakterini çizecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.