Temmuz'da asgari ücrete zam yapılacak mı? - Haber 1Haber 1

Temmuz’da asgari ücrete zam yapılacak mı?

Temmuz’da asgari ücrete zam yapılacak mı?

17 Nisan 2024 - 12:04

ABONE OL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını, baştan nasıl konuşulduysa öyle olacağını söyledi.

Küresel krizin etkisiyle Türkiye’de de son dönemde yükselen enflasyon hayat pahalılığını günden güne hissedilir duruma sokarken, asgari ücrete ara zam bekleyenlere kötü haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan verdi.

KABİNE SONRASI KONUŞTU

Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sonrasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan “Asgari ücrete ara zam gündemde yok” ifadelerini kullandı.

“ENFLASYON FARKI TEMMUZDA MAAŞLARA YANSITILACAK”

Milyonlarca emekliye de seslenen Bakan Işıkhan, “Emekliye enflasyon farkı temmuz ayında maaşlarına yansıtılacak” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.