Avrupa 14 Yaş Altı Circuit Turnuvası'nda milli eskrimciler, 4 madalya kazandı - Haber 1Haber 1

Avrupa 14 Yaş Altı Circuit Turnuvası'nda milli eskrimciler, 4 madalya kazandı

Avrupa 14 Yaş Altı Circuit Turnuvası'nda milli eskrimciler, 4 madalya kazandı
Son Güncelleme :

01 Nisan 2023 - 20:26

214 okunma

ANKARA (AA) – İspanya'da düzenlenen Avrupa 14 Yaş Altı Circuit Turnuvası'nda milli eskrimciler, 2'si altın 4 madalya aldı.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Madrid'deki turnuvada kılıç kategorilerinde piste çıkan eskrimciler, organizasyonu 2 altın, bir gümüş ve bir bronz madalya ile tamamladı.

Turnuvada ilk gün Uluç Eke Güven ve Duru Ayşe Özgönül altın, Candeniz Berrak gümüş ve Ziya Arda Osmanağaoğlu ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Öte yandan aynı turnuvada piste çıkan Alya Nehir Özoğul 5'inci, İrem Melek Bayrak 9'uncu, Berra Kürek ve Alp Şeref Zileli 11'inci, İda İlhan 13'üncü, Ayşe Kabakçı ve Berken Bozkuş 15'inci, Lara Kaya 17'nci, Osman İbrahim Erdöl 18'inci, Damla Türkmen ve Toprak Kavzan 19'uncu, Hayat Gündoğan 20'nci, Kaan Leo Güven 22'nci, Timur Deniz Yoldaş 24'üncü, Aral Karagöz 28. ve Tuna Gökdemir organizasyonu 37. sırada tamamladı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.