'ByLock' kullanıcısı çift yakalandı - Haber 1Haber 1

‘ByLock’ kullanıcısı çift yakalandı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün kriptolu haberleşme programı ‘ByLock’ kullandıkları belirlenen Bülent ve Emine A. çifti, polis tarafından

‘ByLock’ kullanıcısı çift yakalandı

29 Mart 2018 - 12:36

ABONE OL

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün kriptolu haberleşme programı ‘ByLock’ kullandıkları belirlenen Bülent ve Emine A. çifti, polis tarafından yakalandı.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY’nin kriptolu haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı bulunan Bülent ve Emine A. çiftini, düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Çift, emniyetteki sorgularının ardından, adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.