Çam Dağı ormanları karla kaplandı - Haber 1Haber 1

Çam Dağı ormanları karla kaplandı

Çam Dağı ormanları karla kaplandı

12 Ocak 2024 - 11:00

ABONE OL

SAKARYA (AA) – Sakarya'nın Kocaali ve Hendek ilçeleri arasında bulunan 900 rakımlı Çam Dağı'nda ormanların karla kaplandı.

Kentin yüksek kesimlerinde kar etkili oldu.

Hendek'i Kocaali ilçesine bağlayan, zengin bitki çeşitliliğiyle "doğa ve kültür yolu"nu bünyesinde barındıran 900 rakımlı Çam Dağı da yağışın ardından beyaza büründü.

Çam, kestane, akasya, köknar, gürgen ağaçlarının arasında yolculuk imkanı sunan Çam Dağı, doğa ve fotoğrafseverlerin de son yıllarda uğrak noktalarından biri haline geldi.

Doğa ve fotoğrafsever Şerif Sarı, kar yağışlarında Çam Dağı'na geldiğini belirterek, "Özellikle doğa fotoğrafçılarının bu bölgeye gelip mevsimsel geçişlere şahit olmalarını ve bu anları ölümsüzleştirmelerini tavsiye ederim. Herkesi burayı görmeye davet ediyorum." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.