Damat Tween, 2024/25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu Pitti Uomo'da tanıttı - Haber 1Haber 1

Damat Tween, 2024/25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu Pitti Uomo'da tanıttı

Damat Tween, 2024/25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu Pitti Uomo'da tanıttı

15 Ocak 2024 - 13:20

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Damat Tween, 2024/25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'yla Pitti Uomo fuarına katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Floransa’da 9-12 Ocak'ta düzenlenen ve 800’ü aşkın markanın katıldığı Pitti Uomo’da, Damat Tween, 2024/25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu ilk kez tanıttı.

Marka, sürdürülebilirlik ve sessiz lüks odaklı, kalite ve şıklığı yüksek performansla birleştiren tasarımlarıyla erkek modasında geleceğin vizyonunu ortaya koydu.

Fuara, İtalya başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen satın alma heyetleri büyük ilgi gösterdi.

– "Pitti Uomo’ya her yıl davet edilmek gurur kaynağı"

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Orakçıoğlu, Pitti Uomo’da güzel bir ilgi ve beğeniyle karşılaştıklarını ve uluslararası profesyonellerin Damat Tween 2024/25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nun parçalarından oluşan sunumlarını övdüğünü belirtti.

Türkiye'nin dünya moda endüstrisindeki gururu olmaktan onur duyduklarını aktaran Orakçıoğlu, "Pitti Uomo’ya her yıl davet edilmek gurur kaynağı. Dünya modasının kalbinin attığı bu platformda Türkiye’den katılan tek erkek giyim markasıyız. Dünya modasında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Şirketin Pitti Uomo’da önceki yıllarda "İkon Marka" ve "En iyi Kampanya" ödülleri de bulunuyor. Bu yıl 105'incisi düzenlenen fuarda ilgi odağı olmayı başaran Damat Tween, 2024/25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nda kaşmir, yün ve deri tasarımları ile zirvedeki yerini koruyor.

Lora Piana, Zegna, Delfino ve Leo Master gibi köklü İtalyan kumaşların hakim olduğu koleksiyon, usta terzilik ve el işçiliğine övgü niteliği taşıyor. Tasarımlarda ayrıca ekru, yulaf sütü ve kil gibi naturel renkler güzel uyum sergiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.