Fatih Altaylı da o polemiğe katıldı: Ucuz kahraman Tamer - Haber 1Haber 1

Fatih Altaylı da o polemiğe katıldı: Ucuz kahraman Tamer

Fatih Altaylı da o polemiğe katıldı: Ucuz kahraman Tamer

12 Ekim 2021 - 12:57

ABONE OL
-Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan tartışmalara Habertürk yazarı Fatih Altaylı da katıldı. 
-“Ucuz kahraman Tamer. Nihal Yalçın’ın uzun konuşması gereksizdi, olayı bu kadar büyütmesi manasız, ama Karadağlı’nın da yaptığı densizlik ve kabalık.” diye yazdı…

İşte Altaylı’nın bugünkü yazısından ilgili bölümler…

Ucuz kahraman Tamer

“Neredeyse “PKK’lı bu kadın” demeye getirdi. İşte burada ölçü tamamen kaçmış oldu.

Tamer Karadağlı nasıl bir ilkelliğin pençesine düştüğünü gösterdi. Ben kötü bir şey yapmadım, niyetim kötü değildi, ödülü alıp konuşmaya devam etsin dedim diyeceksin. Sonra çıkıp “Bu kadın HDP’ye oy veriyor” diye suçlayacaksın.

Bir kadını hedef gösterip, kendini aklayacaksın. Sahte bir milliyetçilik arkasına saklanacaksın.

Madem bu kadar milliyetçiydin ve böyle bir suçlama yapıyorsun, o zaman “Siyasi görüşlerine katılmadığım birine sahnede ödül vermem” diyecektin Tamer Bey. Haksız olurdun ama tutarlı olurdun. Ama çıkacaksın, ödülü vereceksin. Sonra “Ama o bölücü” demeye getireceksin. Yok artık Tamer Efendi o kadar da uzun boylu değil. Biraz edep yahu. Biraz.”

https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/3218864-keske

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.