Kaybolduktan 13 gün sonra ölü bulunan çocuğun cenazesi defnedildi - Haber 1Haber 1

Kaybolduktan 13 gün sonra ölü bulunan çocuğun cenazesi defnedildi

Kaybolduktan 13 gün sonra ölü bulunan çocuğun cenazesi defnedildi

25 Temmuz 2022 - 19:35

ABONE OL

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde kaybolduktan 13 gün sonra ölü bulunan 10 yaşındaki kız çocuğunun cenazesi toprağa verildi.

Ailesinin 7 Temmuz'da kayıp ihbarında bulunmasının ardından başlatılan arama çalışmaları sonucu 20 Temmuz'da cesedine Yeşilırmak'ta ulaşılan otizmli Emine Nur Ayhan'ın otopsi işlemleri tamamlandı.

Ayhan'ın ailesine teslim edilen cenazesi, evlerinin bulunduğu Yeşilırmak Mahallesi'ne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze, Yukarı Dikencik Mahallesi Merkez Camisi'ne götürüldü.

Küçük kız, burada ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Emine Nur Ayhan'ın ailesi ve yakınları ile Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanı Halit Doğan ve vatandaşlar katıldı.

Ailesinin 7 Temmuz'da yaptığı kayıp ihbarının ardından, otizmli Emine Nur Ayhan'ın bulunması için geniş katılımlı arama çalışması başlatılmıştı. Küçük kızın cansız bedenine 13 gün sonra kaybolduğu yerden 5 kilometre uzaklıkta, Yeşilırmak Nehri kenarındaki bataklıkta ulaşılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.