MYK Başkanı Ceylan, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

MYK Başkanı Ceylan, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

MYK Başkanı Ceylan, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

28 Aralık 2021 - 14:45

ABONE OL

ANKARA (AA) – Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Başkanı Adem Ceylan, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Ceylan, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğraflar için oy kullandı.

Ceylan, haber kategorisinde Muhammed Said'in "Esed rejiminin sivillere saldırısı", yaşam kategorisinde Şebnem Coşkun'un "Sağlık çalışanlarının şefkatli elleri", spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nın "Bırakmam" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Fotoğraflara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ceylan, 2021'in panoramasını gösteren fotoğraflar arasından seçim yapmakta zorlandığını belirterek, AA foto muhabirlerinin dünyanın dört bir yanında başarılı işlere imza attığını söyledi.

AA'nın 100 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en köklü ve önemli kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Ceylan, başarılı çalışmalarından dolayı AA çalışanlarını kutladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.