Zirve 23, "Geleceğe Adım At" temasıyla Ülker Sports Arena'da yapılacak - Haber 1Haber 1

Zirve 23, “Geleceğe Adım At” temasıyla Ülker Sports Arena'da yapılacak

Zirve 23, “Geleceğe Adım At” temasıyla Ülker Sports Arena'da yapılacak

12 Ekim 2023 - 13:35

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – 23 Yetenek Derneği tarafından düzenlenen Türkiye'nin en büyük gençlik zirvesi "Zirve 23", bu yıl "Geleceğe Adım At" temasıyla gerçekleştirilecek.

23 Yetenek Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, Ülker Sports Arena'da yarın yapılacak programda, farklı sektör ve uzmanlık alanlarından seçkin konuklar, 81 ilden 34 binden fazla başvuru arasından seçilen 5 bin üniversite öğrencisi, çeşitli kuruluş ve organizasyonlardan 500 özel davetli buluşacak.

"Etkili bir bireyin içselleştirmesi gereken yetkinlikler ve tutum geliştireceği duygusal beceri setleri olarak ortaya koyduğu 9 tema" çerçevesinde şekillenen zirvede, oturumlara adını veren 9 temanın isimleri " Belirsizlik, Şüphe, Merak, Tutku, Cesaret, Denge, Huzur, Vicdan ve Devrim" olarak sıralanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen 23 Yetenek Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Yıldız, zirvenin bu yılki temasına dair, "Yeni yüzyılımızı şekillendirecek gençlerle doğru adımları atmak üzerine konuşacağımız Zirve 23, katılımcılarına eşsiz bir gün yaşatacak. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına adım atarken Türkiye'nin geleceğine katkı sunacak, hayallerini eyleme dönüştürecek girişimcileri ve cesaretle harekete geçen gençleri desteklemek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

– Eşsiz deneyimler ve sürprizlerle Zirve 23 Sahnesi

Açıklamaya göre, iki senedir düzenlenen ve ikisinde de "Yılın En İyi Zirvesi" seçilen organizasyonda bu yıl Eser Yenenler sunuculuk yapacak.

Mesut Süre'nin performansının yanı sıra girişimcilerin ve üst düzey yöneticilerin kendi hikayelerini paylaşacakları oturumların yer alacağı program, Evrencan Gündüz konseriyle sona erecek.

Şirketlerin deneyim alanları, gençlere dinamik bir zirve ortamı yaşatırken, farklı sektörleri keşfedebilmelerine de imkan sunacak. Etkinlikte sürpriz isimlerle ulusal ve uluslararası arenadan zirve için gelecek birçok konuşmacı da gençlere seslenecek.

Zirve 23 konuşmacılarından bazıları şöyle:

Yazar Alev Alatlı, Şef & Sosyal Girişimci Ebru Baybara Demir, Türkiye Tasarım Vakfı Kurucusu Mehmet Kalyoncu, Param Kurucusu ve CEO’su Emin Can Yılmaz, Kiralarsın Kurucu Ortak & CEO’su Başak Baykan, Next Academy Kurucusu Levent Erden, Siemens AG Uluslararası Yönetim Kurulu Başkanı Jim Hagemann Snabe, Tarihçi Akademisyen Emrah Safa Gürkan, Socar Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, KMPG Türkiye CEO’su Murat Alsan, Trendyol Grup CEO’su Erdem İnan, Teknoloji İletişimcisi Sertaç Doğanay, Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Shazam Kurucusu ve CEO’su Chris Barton, Psikoterapist Mehmet Dinç, Swipeline Kurucusu Umut Yaka, Avane Cloud Kitchens Kurucusu Ahmet Orhon.

– Zirve 23

Zirveye katılan gençler arasından çeşitli başvuru aşamalarını başarıyla tamamlayan 100 üniversitelinin katılacağı program, etki odaklı çalışma, takım çalışması, problem çözme gibi birçok farklı yetkinliği gençlerin deneyimleyerek elde edebilmesini hedefliyor.

Gençlerin yerel ve evrensel boyutta etki odaklı bakış açıları geliştirebilmelerine destek olan bir serüven tasarlayan 23 Derneği, geleceğe adım atmak üzere tüm katılımcı ve davetlilerini Zirve 23'e bekliyor. Zirve 23'le ilgili detaylı bilgi, www.yirmiuc.org adresinde yer alıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.