Samsunspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti - Haber 1Haber 1

Samsunspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti

Samsunspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti
Son Güncelleme :

09 Eylül 2023 - 18:05

123 okunma

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktörü Hüseyin Eroğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Üç grup halinde 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden idman, sınırlı alanda 3 renk oyunun ardından son buldu.

Antrenmanda sakatlıkları bulunan Taylan Antalyalı ve Olivier Ntcham yer almadı.

Öte yandan Eroğlu, Samsunspor Akademi antrenörleri ile tesislerde toplantı gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın vizyonunun altyapıdan yetişen oyuncuların önce A takıma, sonra da Avrupa'ya gitmesi olduğunu hatırlatan Eroğlu, "Bu kadar güzel tesisler hazırlanıyorsa, bize en güzel koşullar sunuluyorsa, bahanemiz yok. Vizyonumuz Avrupa'ya oyuncu taşımak ve bu anlamda en önemli görev sizlere düşüyor. A takıma yükselen her genç oyuncunun teknik-taktik, fiziksel ve zihinsel olarak hazır gelebilmesi için iş birliği içerisinde olacağız." dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.