Genel kurul öncesi şok iddia... - Haber 1
Genel kurul öncesi şok iddia... - Haber 1 Anasayfa'ya git | Anasayfam yap | Sık kullanılanlara ekle | RSS

Genel kurul öncesi şok iddia...

Futbol Federasyonu’nun 58. maddede değişiklik için yapılan toplantı öncesinde TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan’ın, 2. ve 3. Lig başkanlarına, “Puan silme cezasına evet, deyin.

Çünkü şikeye karışanlara ağır para cezaları kesilecek. O paraları sizin liglerinize aktaracağız. Başkanımız da size bu müjdeyi verecek” diyerek, oylarını etkilemeye çalıştığı öğrenildi.

İşte o şok diyaloğ ve yaşananlar: Genel kurul öncesi 2. ve 3. Lig’de mücadele eden 45 takımın başkanlarıyla yapılan ikna toplantısında Başkan Vekili Lütfi Arıboğan konuştu. Söze, “7 aydır şikeyle uğraştığımız için sizlerle pek ilgilenemiyoruz. İlgili maddeye ‘Evet’ derseniz, sizin de lehinize olur. Çünkü ağır para cezaları kesilecek. O paraları sizin liglerinize aktaracağız. Başkanımız da genel kurul sonrası konuşmasında size müjdeyi verecek” dedi.

‘UTANÇ VERİCİ’

Kulüp başkanlarından bazıları, “İşte, sihirli sözcük bu” diye araya girip, kendilerine yöneltilen teklife olumlu baktıklarının ima ederken Altay Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok ise, “Bu sihirli bir söz değil. Utanç verici bir cümle. 2. ve 3. Lig takımlarının para alabilmesi için, her yıl Süper Lig takımlarından birinin şike mi yapması gerekiyor. Böyle bir teklifi onaylamamız mümkün ve etik değil” dedi, bazı başkanlardan destek gördü. Başkanları ikna etmeyi başaramadığını anlayan Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, “Bunu biz söylememiş, siz de duymamış olun” diyerek toplantıyı sona erdirdi.

HTSPOR

İlgili Haberler
DİSK Genel Kurulu’nda arbede

DİSK Genel Kurulu’nda arbede

CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu’nun da katıldığı DİSK Genel Kurulu öncesi arbede çıktı.
Genel Kurul’da silahlar patladı

Genel Kurul’da silahlar patladı

Ankaragücü Kulübü’nde bugün yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı sırasında olaylar çıktı.
TFF Genel Kurulu’nda Yıldırım seçim istedi

TFF Genel Kurulu’nda Yıldırım seçim istedi

Türk futbol tarihinin en önemli kararlarından birinin alınacağı ve aylardır tartışılan 58.maddenin görüşüleceği Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, Ankara Sheraton Oteli’nde yapılıyor.

Yorumlar yükleniyor...