Beşiktaş'ın Almanya kampı başlıyor - Haber 1Haber 1

Beşiktaş'ın Almanya kampı başlıyor

– Kamp için Avusturya’ya gelen siyah-beyazlı ekip, karayoluyla Almanya’ya geçti

Beşiktaş'ın Almanya kampı başlıyor
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2023 - 18:30

126 okunma

SALZBURG (AA) – Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Beşiktaş, Almanya'daki ikinci etap çalışmaları için Avusturya'nın Salzburg şehrine geldi.

İstanbul'dan özel uçakla Salzburg'a ulaşan siyah-beyazlı ekibi havalimanında gurbetçi Beşiktaş taraftarları karşıladı. Beşiktaşlı oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirip imza alan siyah-beyazlı taraftarların, teknik direktör Şenol Güneş'e gösterdikleri ilgi dikkati çekti.

Beşiktaş kafilesi, daha sonra karayoluyla Almanya'nın Grassau bölgesine hareket etti.

Beşiktaş'ın kamp kafilesinde tedavileri devam eden Cenk Tosun ve Tayyip Talha Sanuç'un yanı sıra Romain Saiss bulunmazken, yeni transfer Emrecan Bulut ve geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda tamamlayan Ajdin Hasic, Emrecan Uzunhan, Francisco Montero, Kartal Kayra Yılmaz yer aldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.