Gençlerbirliği-Göztepe maçının ardından - Haber 1Haber 1

Gençlerbirliği-Göztepe maçının ardından

Gençlerbirliği-Göztepe maçının ardından
Son Güncelleme :

10 Aralık 2023 - 20:40

1 okunma

ANKARA (AA) – Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Göztepe'ye 3-0 yenilen Gençlerbirliği'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu, "Kadro derinliğimizin fazla olmaması bizi etkiliyor." dedi.

Kaloğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Taraftarlarımızı üzdük ama yine onları çok sevindireceğimiz zamanlar gelecek, merak etmesinler." ifadelerini kullandı.

Göztepe'yi galibiyetten dolayı tebrik eden Kaloğlu, karşılaşmaya ilişkin ise şunları söyledi:

"Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Maçın ilk yarısında dengeli futbol vardı. İkinci yarı biraz daha coşkulu, baskılı oynayan Gençlerbirliği'ni herkes gördü. Rakibin attığı gole kadar iyi bir Gençlerbirliği vardı. Karşılaşmada kırılma anları var. Bu sezon çok kritik bir şekilde kaçırdığımız üçüncü penaltı oldu. Hem penaltı kaçırdık hem de 10 kişi kaldık. Tabii ki kolay olmadı ve takımımız biraz demoralize oldu."

Kaloğlu, ligde 8 maç sonra kaybettiklerini işaret ederek, "Yenseydik lig üçüncüsü olacaktır. Fırsatları kaçırıyoruz. Takımımızın geldiği noktadan ise memnunum. Bu takımı sezon başından itibaren ben ve ekibim kurdu. Hangi zorluklarla kurulduğunu zaten herkes biliyor. Son iki sezon kümede kalma mücadelesi veren bir takım vardı, oralardan çok daha uzaktayız. Artık play-off'un içinde şampiyonluk kovalıyoruz. Daha iyi olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"Bu ligde hiçbir maç kolay değil." diyen Kaloğlu, "Sakatlarımız, sakatlıktan çıkıp hazır olmayanlar var. Kadro derinliğimizin fazla olmaması bizi etkiliyor. Çocukların ortaya koydukları mücadeleden, karakterden memnunum. Önümüzdeki iki karşılaşmaya odaklanacağız. Play-off'un içinde olmaya devam edeceğiz. Gençlerbirliği daha iyi yerlere gelecektir, hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın." şeklinde görüş belirtti.

– Stoilov: "Amacımız, takımımızın her maç daha iyi oynaması"

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, üst sıraları hedefleyen iki takımın karşılaştığını dile getirerek, "Takımımız için zor bir maçtı. Böyle olacağını biliyorduk." dedi.

İlk yarıda fırsatlar yakaladıklarını ama değerlendiremediklerini söyleyen Stoilov, şunları kaydetti:

"İkinci yarı aslında futbol anlamında bizim için o kadar iyi başlamamıştı. Ama yine de kaçırdığımız fırsatlar oldu. Ardından Gençlerbirliği penaltı kaçırdı ve kırmızı kart gördü. Bizim amacımız, takımımızın her maç daha iyi oynaması. 2-3 maç kazandık diye her şeyin iyi olduğunu söyleyemeyiz. Aynı şekilde sıkı çalışmaya devam etmeliyiz, Süper Lig'e çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız."

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.