Pınar Karşıyaka deplasmanda kayıp - Haber 1Haber 1

Pınar Karşıyaka deplasmanda kayıp

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

Pınar Karşıyaka deplasmanda kayıp
Son Güncelleme :

01 Nisan 2018 - 12:49

24 okunma

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde üst üste alınan 2 galibiyetten sonra Trabzonspor’a deplasmanda 108-105 mağlup olarak alt sıralarla bağını koparma fırsatını tepen Pınar Karşıyaka, bu sezon dış sahada yokları oynadı. 
Yeşil-kırmızılı ekip, ligdeki 12 deplasman maçında yalnız 2 galibiyet alabildi. Deplasmanda sadece düşme hattında son sırada bulunan Muratbey Uşak ve Eskişehir Basket’i yenebilen, 10 maçtan yenilgiyle ayrılan Karşıyaka, evinde oynadığı 11 maçı ise 6 galibiyetle geçti. 
Ligde 23 haftada toplam 8 galibiyet alan yeşil-kırmızılılara UCAM Murcia’yla geçen hafta içinde FIBA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan olaylı çeyrek final ilk maçında sakatlanan guard Berk Uğurlu’dan kötü haber geldi. Fizyoterapi için İstanbul’a giderek A Milli Takım’ın doktoruna görünen genç oyuncunun ayak bileğinde kemik iliği ödemi tespit edildi. Trabzon deplasmanında da oynayamayan, Murcia’yla 4 Nisan Çarşamba günü yapılacak rövanşta forma giyemeyecek Berk’in 2 hafta dinlendirilmesi bekleniyor.
 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.