Bergama'da düşme korkusu - Haber 1Haber 1

Bergama’da düşme korkusu

BERGAMA, (DHA) – TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta evinde şampiyonluğunu bu maçla ilan Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilen Bergama Belediyespor, bitime 5 hafta kala düşme hattına

Bergama’da düşme korkusu
Son Güncelleme :

02 Nisan 2018 - 11:20

20 okunma

BERGAMA, (DHA) – TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta evinde şampiyonluğunu bu maçla ilan Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilen Bergama Belediyespor, bitime 5 hafta kala düşme hattına yerleşti. Son 7 maçında 4 mağlubiyet, 3 beraberlik alan kırmızı-lacivertliler, 27 puanla 16’ncı basamağa geriledi. İzmir ekibinin bir basamak üzerine yer alan 12 Bingölspor’un ise 28 puanı bulunuyor. Bergama temsilcisi kalan haftalarda Batman Petrolspor (D), Çatalcaspor, Bayrampaşa (D), Yomraspor ve Kemerspor’la (D) karşılaşacak. Teknik Direktör Selahattin Dervent’le yolların ayrılmasının ardından takımı Sportif Direktör Mert Kaytankaş’a emanet eden yönetimin kalan süreçte yeni bir teknik adamla anlaşabileceği öğrenildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.