Menemen Belediyespor panik yapmıyor - Haber 1Haber 1

Menemen Belediyespor panik yapmıyor

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) – TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta evinde Sivas Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak liderliği genel averajla Hatayspor’a kaptıran Menemen Belediyespor panik yapmıyor.

Menemen Belediyespor panik yapmıyor
Son Güncelleme :

02 Nisan 2018 - 12:46

22 okunma

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) – TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta evinde Sivas Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak liderliği genel averajla Hatayspor’a kaptıran Menemen Belediyespor panik yapmıyor. Teknik direktör Suat Kaya, sezon sonu olası bir eşitlik halinde ikili averajda Hatayspor’un önünde yer aldıklarını belirterek, “Şampiyonluk yolunda tüm ipler bizim elimizde. 5 final maçı kaldı. Oynayacağımız rakipler kümede kalma savaşı verenler. O nedenle çok dikkatli olmalıyız. Zorlu bir dönem var. Ancak ben takımıma inanıyorum. Biz kazandığımız takdirde sorun yok. Tüm maçları kazanacak kapasitede bir takımız. Özellikle önümüzdeki 3 maç inanılmaz kritik” diye konuştu.
Sarı-lacivertliler kalan 5 haftada Tuzlaspor (D), Bodrumspor, Bucaspor (D), Etimesgut Belediyespor (D) ve Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.