Nazilli Belediyespor ateşe düştü - Haber 1Haber 1

Nazilli Belediyespor ateşe düştü

NAZİLLİ, (DHA) – TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta deplasmanda Karşıyaka’ya 4-1 mağlup olan düşme hattındaki Nazilli Belediyespor kendini ateşe attı. Fethiyespor’un Kırklarelispor’u yenmesiyle

Nazilli Belediyespor ateşe düştü
Son Güncelleme :

02 Nisan 2018 - 12:53

26 okunma

NAZİLLİ, (DHA) – TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta deplasmanda Karşıyaka’ya 4-1 mağlup olan düşme hattındaki Nazilli Belediyespor kendini ateşe attı. Fethiyespor’un Kırklarelispor’u yenmesiyle kurtuluş barajındaki rakibinin 5 puan gerisine düşen Nazilli Belediyespor, kalan 5 haftaya büyük korkuyla girdi. Önceki hafta da evinde Bandırmaspor’a 3-0 kaybeden siyah-beyazlılarda taraftar da isyan bayrağını açtı. Kümede kalma yolunda ağır darbeler alan Nazilli Belediyespor, kalan 5 haftada Bugsaşspor, Hacettepe (D), Pendikspor, Gümüşhanespor (D) ve Zonguldak Kömürspor karşılaşmalarına çıkacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.