İspanyol golcü Soldado: "Takım olarak çok iyi oynadık" - Haber 1Haber 1

İspanyol golcü Soldado: “Takım olarak çok iyi oynadık”

KAYSERİ / DHA

İspanyol golcü Soldado: “Takım olarak çok iyi oynadık”
Son Güncelleme :

02 Nisan 2018 - 22:53

21 okunma

KAYSERİ / DHA

Kayserispor’u 5-0 yendikleri maçta 2 gole imza atan Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, takım olarak çok iyi oynadıklarını söyledi.
Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Soldado, “Artık içinde bulunduğumuz dakikadan ligin sonuna kadar olan her maç bizim için final. Şampiyonluk yolunda hata lüksümüz kalmadı. Maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin sonuçlarına bakacağız. Takımımız bugün çok istekliydi. Golden sonra maç skora gitti. Çok iyi maç çıkardık. Özgüven ve moral açısından çok önemli. Aslında iyi bir derbi karşılaşması çıkarmıştık, sadece golü bulamamıştık. Bu süreçte milli takıma giden çok arkadaşımız oldu. Biz fikir olarak birbirimizi biliyoruz. Maçta gol sonrası biz üst sıralara gittik, rakibimiz alt sıralara geriledi. Çok iyi oyun çıkardık” dedi.

FOTOĞRAFLI

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.