Bucaspor Başkanı Doğan galibiyete inanıyor - Haber 1Haber 1

Bucaspor Başkanı Doğan galibiyete inanıyor

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) – TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü kümede kalma yolunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la kader maçlarından birine çıkacak Bucaspor’da Başkan Ahmet

Bucaspor Başkanı Doğan galibiyete inanıyor
Son Güncelleme :

03 Nisan 2018 - 12:13

24 okunma

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) – TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü kümede kalma yolunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la kader maçlarından birine çıkacak Bucaspor’da Başkan Ahmet Doğan takıma güveninin tam olduğunu söyledi. Geçen hafta 1-1 berabere kaldıkları Amed Sportif karşılaşmasının ikinci yarısında sergiledikleri futbolu Bodrum’da da tekrarlamaları halinde 3 puanı uzanacaklarını ifade eden Doğan, “Futbolcularımıza ve teknik ekibimize inanıyoruz. Bodrumspor karşılaşmasının ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Bu bilinçle mücadele edeceğiz. Futbolcularımız formamızın hakkını en iyi şekilde verecekler. Mutlaka maç için bir prim belirlenir ancak oyuncularımızın primden çok forma için mücadele edeceğini biliyoruz” dedi.
Bu maç öncesi Bodrumspor 28 puanla 16’ncı basamakta yer alırken, aynı puana sahip Bucaspor averajla 15’inci. 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.