Aday gösterilmeyen Metiner ve Tayyar, ne dedi? - Haber 1Haber 1

Aday gösterilmeyen Metiner ve Tayyar, ne dedi?

Ak Parti’nin YSK’ya sunduğu milletvekili adayları listesinde Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar aday gösterilmedi. Yaşanan bu gelişmeyle ilgili Metiner ve Tayyar’dan ilk açıklamalar geldi. Metiner, “Biatsa biat itaatsa itaat” yorumunda bulunurken Tayyar, “Durmak yok yola devam” mesajını paylaştı.

Aday gösterilmeyen Metiner ve Tayyar, ne dedi?

21 Mayıs 2018 - 23:33

ABONE OL

Ak Parti’nin 27.dönem milletvekilliği listesinde adaylık şoku yaşayan Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar’dan ilk açıklamalar geldi. Üç dönemdir milletvekilliği yapan Mehmet Metiner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu dönem listede yokum. Asla üzgün ve kırgın değilim. Reisimiz 3 dönem tercihiyle onurlandırdı. Milletvekili yaptığında iyi, yapmadığında kötü diyenlerden olmadık. Olmayız. Bizim için aslolan davamızdır. Şahsını davasından önde görenler kaybederler. Hep şunu söyledim: Milletvekili olmak kutsallarımız arasında bulunmuyor. Biatsa biat itaatsa itaat. Ölümüne seninleyiz Reis! Durmak yok, yola devam! 15 Temmuz zaferimizi 24 Haziran’da taçlandırmak için sahadayız. Yeni dönemde aday olan kardeşlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

m

metn

Metiner, bir sonraki mesajında ise “Herkes yeni dönemde herkesten çok çalıştığımızı görecektir. Kim ki aday gösterilmediği için küser yanlış yaparsa namert olsun. Sadakatimizin makamlara bağlı olmadığını herkes görecektir” dedi.

metiner-2

Listede yer almayan Şamil Tayyar ise sosyal medya hesabından “Akparti 27.Dönem milletvekili aday listesi açıklandı. Durmak yok yola devam” mesajını paylaştı.

tayyar

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.