MHP, Erdoğan'lı broşür bastırdı - Haber 1Haber 1

MHP, Erdoğan’lı broşür bastırdı

Seçim broşüründe, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yan yana fotoğrafları bulunuyor.

MHP, Erdoğan’lı broşür bastırdı

27 Mayıs 2018 - 20:09

ABONE OL

MHP’nin, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kampanyasında kullanacağı broşür ve kitapçıkların basımı tamamlandı.

Parti tarafından bastırılan, üzerinde ‘Cumhur İttifakı Millet Aklı’ yazılı broşürde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin birlikte resimleri bulunuyor.

Broşürde, ’15 Temmuz İhaneti ve Milli Diriliş Ruhu’ ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş çerçevesinde Anayasa değişikliği ve 16 Nisan halk oylaması anlatılıyor.

ADAYLARA SEÇİM REHBERİ

MHP liderinin Türk bayrağını öptüğü resminin bulunduğu diğer broşürde ise partinin taahhütleri sıralanıyor. Broşürler yarından itibaren 81 il teşkilatına gönderilecek.

Odatv

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.