Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "Bizi kurlarla vuramazsınız" - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan “Bizi kurlarla vuramazsınız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Isparta mitinginde konuştu. Erdoğan, “Çıkmış birileri “kurmuş şuymuş buymuş” diyor. Geçin bu işleri, bizi manipülasyonlarla kurlarla vuramazsınız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan “Bizi kurlarla vuramazsınız”

27 Mayıs 2018 - 20:30

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimleri öncesi ikinci mitingi için bugün Isparta’ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Ispartalılara seslendi. Mitinge Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Isparta'da coşkuyla karşıladı

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Isparta’da coşkuyla karşıladı

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Isparta'da coşkuyla karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta’da vatandaşlara ilk olarak şu şekilde seslendi;

“Sizleri saygı ile selamlıyorum. Isparta’nın tüm ilçelerindeki, köylerindeki kardeşlerimi selamlıyorum. Muhteşem bir kalabalık bizi burada selamladılar. Bizi coşkuyla karşılan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bereketi ile sofralarımızı şenlendiren Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum.”

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Isparta'da coşkuyla karşıladı

“Maşallah Isparta bugün bambaşka. Bu meydanda hükümetine, geleceğine sahip çıkan bir Isparta görüyorum. 24 Haziran’da Vakit Türkiye Vaktidir diyen bir Isparta görüyorum. 24 Haziran’da güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye demeye hazır mıyız? 24 Haziran’da güçlü Türkiye’nin önünü açıyor muyuz? 16 Nisan’da olduğu gibi 24 Haziran’da da rekorlara imza atıyor muyuz?”

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Isparta'da coşkuyla karşıladı

KÜÇÜK KIZ İLE OLAN DİYALOĞU GÜLDÜRDÜ

Isparta mitinginde sahneye çıkan küçük bir kız ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki diyalog vatandaşları hem güldürdü, hem de duygulandırdı. Küçük kız Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “seçimlere hazır mıyız?” sorusuna, başını sallayarak evet şeklinde cevap verdi. Daha sonra küçük kıza oyuncak hediye edildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta Hükümet Meydanı’nda partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinglerde kullandığı tırın içerisinde yer alan haritada vatandaşlara hitap edeceği Isparta’nın üzerini raptiye ile işaretledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

AFRİN’DE 4480 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Afrin’de son olarak geldiğimiz noktada 4480 teröristi eksiz hale getirdik. Kuzey Irak’ta 419 teröristi etikisiz hale getirdik. Gabar’da, Cudi’de nerede terörist varsa Mehmetçiğimiz orada. Çünkü bu ülkenin refahını, huzurunu, güvenliğini hiç kimse bozamaz. Bu iş yürek işi yürek. Bu iş kürekle olmaz. Bunlar ne diyorlardı, Afrin’de ne işiniz var diyorlardı? Kimler diyordu biliyorsunuz değil mi?

BU MANİPÜLASYONLARLA BİZİ VURAMAZSINIZ

Bugün dünyanın farklı yerindeki kardeşlerimiz Türkiye’nin başarıları için gurur duyuyor. Çıkmış birileri kurmuş murmuş bir şey diyorlar, bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız. Çıkmış biri diyor ki Kanal İstanbul’u yaptırmayacağız diyor, biri diyor ki yatırımları durduracağız diyor, ekonomiden biz anlarız biz. Bunlara kalsa bunlar havalimanı filan yapmazdı. Kardeşlerim bütün bunlarla beraber duracak mıyız? Hala bunlar ne derlerse desinler yatırımlara devam edeceğiz. Biz geldiğimizde G-20’de miydik? Şuan Türkiye G-20’de.

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Isparta'da coşkuyla karşıladı

Şehir hastanesi ile dünyaya nizam verdik. Ey Bay Kemal sen SKK’nın genel müdürü olduğun zaman hastanelerin durumu neydi Hastane görmek istiyorsan Isparta’ya gel, Mersin’e gel, Yozgat’a gel, Kayseri’ye gel. Biz yapacağımızı vaat ederiz. Halkımız bizi biliyor.

ESERİNE BAKARSINIZ O KİŞİNİN NOTUNU VERİRSİNİZ

Eserine bakarsınız o kişinin notunu verirsiniz. Onun için ne diyoruz? Yaparsa yine AK Parti yapar. Hamdolsun son 16 yılda diğer şehirlerimizle beraber Isparta’ya çok önemli şeyler kazandırdık. İktidarımız döneminde Isparta’ya 16 kattrilyon yatırım yaptık. Biz, ben anlayışı ile çalışmadık. Biz anlayışı ile çalıştık.

HASTANEMİZDEN BUGÜNE KADAR 1 MİLYON 200 BİN İNSANIMIZ FAYDALANDI

Şehir hastanelerinden birini de Isparta’da açtık. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor. Fırsat olsa bunlar şehir hastanelerini de yıkarlar. Böyle bir şey olursa ne yaparsınız? Bunlara hadlerini bildirirsiniz değil mi? Hastanemizden bugüne kadar 1 milyon 200 bin insanımız faydalandı. 3 binin üzerinde bebek dünyaya gözlerini şehir hastanesinde açtı.

Gerçekleştirilen 45 bin cerrahi müdahaleyle vatandaşlarımız şifa buldu. Bizim muhalefet şehir hastanelerinden de şikayet ediyor. Onlara tavsiyem, bay Kemal’in SSK müdürü olduğu dönemdeki hastaneleri bir daha inceleyin bakalım. İnşallah önümüzdeki dönemde açacağımız 27 yeni şehir hastaneleriyle bunlara rahatsızlık vermeyi sürdüreceğiz.

Sabah

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.