Meral Akşener, Erdoğan'a böyle seslendi: "Yazıktır, evine dön ve torunlarınla zaman geçir" - Haber 1Haber 1

Meral Akşener, Erdoğan’a böyle seslendi: “Yazıktır, evine dön ve torunlarınla zaman geçir”

Seçim çalışmaları kapsamında mitinglerine ara vermeden devam eden Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli’de vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert eleştiriler yönelten Akşener, “”Yazıktır, evine dön ve torunlarınla biraz zaman geçir” dedi.

Meral Akşener, Erdoğan’a böyle seslendi: “Yazıktır, evine dön ve torunlarınla zaman geçir”

27 Mayıs 2018 - 18:03

ABONE OL

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmalarına bugun Aydın ve Denizli mitingleri ile devam etti. Pankartlar ve Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, sık sık “Cumhurbaşkanı Akşener” sloganlarını attı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Akşener, sahneye çıktı. “Ben sizin için ölürüm” diyerek sözlerine başlayan Akşener, “Yağmurun altında beklediniz hakkınızı helal edin” dedi.

İşte Akşener’in öne çıkan açıklamaları:

“Aday ol dediğinizde olmasaydım parti kur dediğinizde kurmasaydım bugün nasıl bir tablo ile karşılaşacaktık. Denizli sanayi, tekstil şehri, turizm şehri olması gerek Denizli. Şuan itibariyle batan Denizli, kızlarının kadınlarının endişe ile acaba bize bir şey olur mu? İşsiz kalır mıyız? diye beklediği Denizli. Ekonomi bakanı buralı mıydı? Yuhalamayın, bu adamı nereden buldunuz?

“MEDYA BENİ GÖSTERMİYOR DİYE AĞLAMADIM”

Ben diyorum ki Sayın Erdoğan yorgun bir şoför. Arabayı kullanırken kafa düşüyor. Yazıktır dön evine torunlarınla biraz zaman geçir diyoruz. Ama inat ediyor.

Ben bugüne kadar medya beni göstermiyor diye ağlamadım. Bilirim ki Saray’ın televizyonları yerine milletimin aklı, milletimin kalbi. Gelirim Denizli’de mahşeri kalabalığa seslenirim. Şuanda 72. ile geldim.

“BACIM SENİN OĞLUN ATA BİNİYOR MU?”

Bir yüzükle siyasete başlayan arkadaşı şuan liderler arasında ilk 10 zengin arasına giriyorsa. Yıllar önce o yüzüğü gösterip, “Bunun dışında malım olursa bilin ki hırsızlık yapmışımdır” demişti. El hak doğru söylemiş.

Sarayın 500 tane garsonu varmış. 1500 TL’lik bardakları biliyorsunuz, onlar ayrı. Sarayın 11 günlük masrafı satılan şeker fabrikalarının bir yıllık zararına eşit.

Çocukları sıkılmasın diye Saray’a at binme yerleri yapmışlar. Bacım senin oğlun ata biniyor mu? Ya senin ki? Bir ordu dolusu korumayla geziyorsun. Kimden korkuyorsun? Sizden korkuyor. İşte benim 4 tane korumam var.”

“VATAN ÇOCUKLARININ YANINDA OLACAĞIM”

“Çılgın projeler üzerinden gidiyor. İstiyor ki biz o projelere laf söyleyelim. O da fırsat kolluyor bize laf atmak için devamlı bir ağlama halleri. Küçük Emrah gibi. O bile büyüdü baba oldu. Bu daha büyümedi. Cebinde parası olmayan vatan çocukları var. Bir yanda da kumarhanelerde olan cepleri para dolu bakan çocukları var. Ben burada olan vatan çocuklarının yanında olacağım.

Gençlere soruyorum mezun oluyorsun sınava giriyorsun tayin yok. Bu okulları kim açtı? İş veremeyeceksen neden açtın bunları? Para harcattın insanlara. İş bulmak için yandaş kayırmamak lazım. Para kıyağı yapmamak lazım. Bende bu gençlere diyorum ki devlet size iş bulmak zorunda. Ben diyorum ki seçildiğim gün sizlere iş sağlayana kadar gençlik maaşı bağlayacağım.”

(“Cumhurbaşkanı Meral Akşener” sloganları)

Ekonomide ise fabrika yapacağız. Diyorlar ki yaptıklarımızı kıskanıyorlar. Göster bir fabrika yaptım diye dişimi kıracağım. Sen hepsini sattın, en son şeker fabrikalarını sattın. Bu kötü günler içinde benim neşem sizsiniz. Ben de size neşe olmaya çalışıyorum işte. Kayseri’de yıkıldı böyle TRT bizi 30 saniye vermiş. Ben o TRT’yi satacağım parasını da sizlere vereceğim.

Ben seçilir seçilmez Türkiye, Suriye’nin işlerinden elini çekecek. Orada yaşamın düzelmesine destek verip Suriyeli kardeşlerimizi sağ salim evlerine göndereceğiz. Daha sonrada Mülteci kardeşlerinizi evlerinde ziyaret edeceğiz iftar edeceğiz orada.

Denizli’yle ilgili çok şey var ama canınızı yakmak istemiyorum. Bir FETÖ meselesi var. 2010 referandumunda ben Mehmet Ali Şahin’le konuştum yapmayın dedim. Devlet yönetmiş biri olarak. O zaman beni dinlemediler. Hani ölüler kalktı oy kullandı. Bu ülkenin ordusuna. Metehan’dan beri dünyanın düzenli tek ordusuna Balyoz, Ergenekon damgası vurdular, darmadağın ettiler. Anadolu çocuklarını bunların ellerine teslim ettiler çıt yok.

Sonra 17/25 ortaya çıktı abiler uyandı. “Ne istediniz de vermedik” dediler hani. Yahu kardeşim siz neler verdiniz bunlara? Erdoğan çıktı dedi ki, bugüne kadar ne aldatan olduk ne aldanan olduk. Hangisine inanalım kardeşim? FETÖ kandırdı, Barzani kandırdı, megri megri ağladılar Perwer’le İbrahim Tatlıses’le…

“AĞLAYARAK BENİ ARAYAN VALİLER OLDU”

Ağlayarak beni arayan valiler oldu. Valilere, emniyet müdürlerine, kaymakamlara dediler ki PKK’lı teröristleri görmezden gel. Sonra hendekleri kazdılar. 7 bin 600 şehit verdik. Seninkiler yan gelip yatıyor, bu anaların evlatları şehit oluyor. Bütün bunlar olurken sen bostan korkuluğu muydun? Dün Harbiyeli öğrencilere müebbet verdiler. Bu gariban çocukları anaları devlete emanet etti. Erlerin ceza alması mümkün, Harbiyeli çocukların ceza alması mümkün mü? Sakallı, kafaları kel, ellerinde kereste, çocuklara vuruyorlardı. Ne iş yapıyorsun Hulusi Akar? 15 Temmuz’da darbe oldu, buna sebep sensin Tayyip Erdoğan.

Ergenekon, Balyoz diyerek generalleri içeri attırdınız, bunları yapmasaydınız 15 Temmuz olabilir miydi? Artık bunları yaptırmak yok, yetti gayri. FETÖ’ye yardım ve yataklık yapanlar vardır ve yargılanacaktır.”

“SİZLERE EMANET”

Konuşmasının ardından milletvekillerini sahneye davet eden Akşener, adayları tanıttı ve “Sizlere emanet ediyorum” dedi. “Başımı rakiplerime karşı eğdirmediniz” diyen Akşener vatandaştan helallik isteyerek sözlerine son verdi.

Yeniçağ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.