Muharrem İnce'dan Erdoğan'a: "Aramıza nifak sokmaya çalışıyor" - Haber 1Haber 1

Muharrem İnce’dan Erdoğan’a: “Aramıza nifak sokmaya çalışıyor”

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları için İzmir’e gitti, Aliağa’dan kent merkezine gitmek üzere yola çıktı. Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek, “Kemal Kılıçdaroğlu ile aramıza nifak sokmaya çalışıyor” dedi.

Muharrem İnce’dan Erdoğan’a: “Aramıza nifak sokmaya çalışıyor”

27 Mayıs 2018 - 23:57

ABONE OL

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmalarına devam ediyor. Miting için İzmir’e giden İnce, Menemen’e uğrarken halkı selamladı. İnce’yi Adnan Menderes Havalimanı’nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili karşıladı.

Vatandaşlar İnce’yi meşalelerle karşıladı. Daha sonra Çiğli ilçesine geçen İnce, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın açılışını yaptıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iftarına katıldı.

Çiğli medyanında halka hitap eden Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ını sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan’ın kendisine yönelik eleştirilerine yanıt veren Muharrem İnce, “Türkiye’de umutları tazelemek istiyoruz. En büyük projemiz huzur, bunu yapacağız. Açtırma kutuyu söyletme kötüyü, sen bakanları dövdün tadında bırak. Her kuşun eti yenmez, tadında bırak. Kılıçdaroğlu kibar bir adam öyle kabalık olsun diye bunu yapmaz. İnce de kendisine söyletmez. Aramıza nifak sokmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

Gençlere, yaşlılara, emeklilere yönelik vaatlerini tekrarlayan İnce, cumhurbaşkanı olması halinde gençlere 19 Mayıs’ta 500 lira verileceğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.