Amerika'da 99 bin dolara ev - Haber 1Haber 1

Amerika’da 99 bin dolara ev

Amerikan filmlerinde sık sık gördüğümüz Amerikan rüyası evler, İstanbul’un birçok semtinden daha ucuz fiyata satılıyor. Fırsatlar ülkesi Amerika’da ev sahibi olmak için ise oraya gitmeye gerek yok. ABD’de ev sahibi olmanın sanıldığı kadar uzak olmadığını belirten Bahtiyar Yurtoğlu, “Bu evler sadece bir tık uzaklıkta. Güven sorunundan dolayı karar süreci uzun sürebiliyor. Karar verildikten sonra konut satışı resmi bir ortamda, titizlikle yürütülüyor. İşlemler, ABD Büyükelçiliği ya da konsolosluklarında yapılıyor. Özetle uluslararası para transferi yapmadan, ödemenizi Türkiye’de yaparak Amerika’da ev sahibi olabiliyorsunuz” dedi.

Amerika’da 99 bin dolara ev

07 Haziran 2018 - 20:53

ABONE OL

Yurt dışında konut alıp yeni bir hayata yelken açanlar ya da gayrimenkulleri yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenlerin sayısında her geçen gün artış görülüyor. Türklerin ilk tercihleri arasında ise konut fiyatlarının düşük olması ve yüksek kira getirisi gibi nedenlerden dolayı ABD geliyor. Amerika’da ev sahibi olmanın birçok avantajı beraberinde getirdiğini vurgulayan Bahtiyar Yurtoğlu, fırsatlar ülkesi Amerika’da konut sahibi olmak isteyenlerin sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Yurtoğlu sözlerini söyle sürdürdü: ” Evlerimiz Florida eyaletinde bulunuyor. Eyalet ABD’nin en çok turist çeken bölgelerinden. Bunun nedeni ise dünyaca ünlü eğlence merkezleri ve kültürel aktiviteleriyle iş ve hayat dengesinin en iyi şekilde kurulabildiği yerlerin başında gelmesi. Amerika’dan ev sahibi olmakla ilgili kafalarda oluşan her türlü soruyu da cevaplıyoruz. Amacımız bu konuda kafalarda soru işareti bırakmamak.”

Orlando’da 99 Bin Dolara Ev

ABD’nin Florida eyaletinde sunduğu evlerle dikkat çeken isteamerika.com kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, evlerin yıllık bazda dolar üzerinden yüzde 20 net getiri sağladığını söyledi. ABD’de emlak fiyatlarının sürekli arttığına dikkat çeken Yurtoğlu, ”Kira getirileri Türkiye ile kıyaslandığında 2-3 kat daha fazla. 2008 yılında 230 bin dolar olan ortalama ev fiyatları, yaşanan kriz sonrası 92 bin 500 dolara kadar düşmüştü.2012 yılında emlak fiyatları tekrar artış trendine girdi ve 176 bin dolara kadar çıktı. 2018 yılının sonunda ise konutların fiyatlarının 182 bin 600 dolara çıkması bekleniyor.Şu anda Orlando’da 99 bin dolara ev sahibi olabilirsiniz. Bu evin aylık kira getirisi 825 dolar” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.