Evliliğin ve aşkın tadını çıkarıyor - Haber 1Haber 1

Evliliğin ve aşkın tadını çıkarıyor

Küçük yaşlarda iken TV dizilerinde rol oynamaya başlayan oyuncu Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sessizliğe büründü. MAG Dergisi Haziran sayısı için röportaj veren Kobal, evliliğin ve aşkın tadını çıkardığını söyledi.

Son Güncelleme :

07 Haziran 2018 - 21:02

73 okunma
Evliliğin ve aşkın tadını çıkarıyor

Küçük yaşlarda iken TV dizilerinde rol alan Sinem Kobil, “Dadı” dizisi ile ünlendi. Daha sonra başarılı projelerde de isminden sıkça söz ettirmeye devam eden Kobal, MAG Haziran sayısı için objektif karşısında geçen güzel oyuncu, mesleğinin yanı sıra evliliğini, dostluklarını ve kendisi ile ilgili merak edilenleri tüm samimiyeti ile özel röportajında yanıtladı.

Gelen teklifleri değerlendirdiğini dile getiren Sinem Kobal, çekime özel olarak kıvırcık yapılan saçları ve imajı ile de göz kamaştırıyor. Küçük yaşta ekran karşısına geçmesinin kendisini erken büyüttüğünü ve ayrı bir disiplin kattığını belirten Kobal, mutlu olacağı bir set ortamında olmasının kendisi için çok önemli olduğunun altını çiziyor. Kobal, aşkın ve evliliğin tadını çıkardığını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.