İş dünyasından Demirören için taziye mesajları - Haber 1Haber 1

İş dünyasından Demirören için taziye mesajları

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören 80 yaşında bugün vefat etti. Erdoğan Demirören’in ölümünün ardından iş ve siyaset dünyası, taziye mesajlarını iletti.

İş dünyasından Demirören için taziye mesajları

08 Haziran 2018 - 15:18

ABONE OL

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefat etmesi üzerine siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri taziye mesajları açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: HER ZAMAN HAYIRLA YAD EDİLECEK

Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Çalışma hayatında önemli başarılara imza atan, ülkemize değerli katkılarda bulunan kıymetli sanayici ve iş adamı Erdoğan Demirören, her zaman hayırla yad edilecektir. Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyorum.

BAŞBAKAN YARDIMCISI BEKİR BOZDAĞ: VEFATINDAN ÜZÜNTÜ DUYDUM

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Demirören ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ:

MHP lideri Devlet Bahçeli, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e mesaj gönderdi, “Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve ülkemizin yetiştirdiği değerli iş adamlarımızdan kıymetli babanız Erdoğan Demirören’in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. İş adamlığının yanı sıra hayırsever kimliği ile de tanınan merhum babanıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, Demirören ailesine, iş dünyası ve spor camiasına başsağlığı dileklerimi sunarım.”dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatından büyük üzüntü duydum. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Erdoğan Bey çok eskiden tanıdığım bir insandı. İyi bir insandı. Allah mekanını cennet etsin.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: Çok değerli bir çalışmaları olan, büyük bir insandı. Gerçekten hayırseverliği ile sadece iş dünyasında değil, sosyal alanda da başarıları olan bir insandı. Bütün iş dünyasına başsağlığı mesajımı paylaşıyorum.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Demirören ailesine başsağlığı diliyorum, Allah rahmet eylesin. Erdoğan Demirören Bey Türk iş hayatının en önde gelen insanlarından biriydi. Toplumun her kesimine her konuda katkı vermeye çalışan çok özel bir insandı. Kendi politika ve duruşu ile ilgili hep umutlu, yol göstericiydi. Sanayi, eğitim, medya konusunda öne çıkıyordu. Sayın Demirören’in evlatları ve kadrosunun başarısını sürdüreceğinden şüphem yok.

DEİK Başkanı Nail Olpak: Öncelikle başta Demiröen ailesi olmak üzere, Türk iş dünyası, basın ve spor dünyasının başı sağ olsun. Kendisiyle belirli ortamlarda bir araya gelmiş biri olarak hayırsever kişiliğini de ifade etmek isterim. Tırnaklarıyla getirdiği bir grubu var. Kendi aile fertleri de başarı ile sürdürecektir diyorum. Kendisinin hayat hikâyesine baktığımızda, bu yaşlardaki insanların o dönemdeki çabalarına baktığımızda son derece önemli olduğunu belirtmeliyim. Hızlı bir şekilde üretime geçmesi, kendisini geliştirerek devam etmesi örnek alınacak bir isim olduğunu söyleyebilirim.

Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özilhan: Allah’tan rahmet diliyorum, ailesine baş sağlığı diliyorum. Hepimizin çok sevdiği, saydığı bir insandı. Çok yakın dostumdu. Sirkeci’de yedek parça ticareti yaparken, 50’li yılların başlarına dayanan bir dostluktu. Büyük işler yapan, lider hale gelen Türkiye’nin sanayileşmesine hizmet eden, eğitimde, medyada… Mütavazi bir insandı. Yeri doldurulamaz kayıplardandır. Beşiktaşlıydı. Futbolun gelişmesine çok katkıda bulundu

LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir: Hepimizin başı sağ olsun. Medyamızın, iş dünyamızın önemli isimlerinden Erdoğan Ağabeyimizi kaybettik. Erdoğan ağabeyi yakından tanıma fırsatına nail oldum. Olumlu düşünen, yol gösteren bir insandı. Türkiye’nin büyük bir ülke olduğunu, umutla bakması gerekttiğini söylerdi. Ofisinde ziyaret etmiştim, golf kulübünde görürdüm. Hastanede bütün ailesini ziyaret ettim. Allah rahmet eylesin, büyük bir acı. Sabırlar diliyorum.

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı: Hepimizin saygı ve sevgi içinde olduğumuz büyüğümüzdü. Etrafımızdaki bütün insanlara tecrübesini anlatır, yol gösterirdi. Bundan da çoğu zaman yararlandığımızı biliyorum. Çok değerli bir işadamını kaybetti Türkiye. Mekânı cennet olsun, ailesine baş sağlığı diliyorum.

Değerli bir insandı, bir büyüğümüzdü. Hem spor hem de iş dünyası çok değerli bir insanı kaybetti. Çok üzgünüz. İnşallah evlatları bu büyük ismi devam ettirirler.

Kendisi Beşiktaşlıydı. Hem futbolcu hem yöneticiydi. Bize her zaman abi, büyük, baba olarak yol göstericiydi. Bana inanılmaz derece yol gösteren bir duayen olarak kendisinden çok destek aldık. Çok değerli bir kişilikti. Vakti saati gelince maalesef, inşallah çok ıstırap çekmeden vefat etmiştir. Aileye tekrardan baş sağlığı diliyorum.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı: İş dünyamızın öncü isimlerinden, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatından büyük üzüntü duydum. Yarattığı güçlü kurumlarla, sanayimize katkılarıyla ve sanata olan tutkusuyla her zaman hatırlanacak olan Erdoğan Demirören’in başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim.

İş adamı Göksel Gümüşdağ: Bilgisinden, deneyiminden istifade ederdik. Enerjisi yüksek bir insandı. Hep pozitif değerlendirmeler yapardı. Derin üzüntü içindeyim. Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olur. Çok hayırsever bir iş adamıydı. Aileyle de kadim bir dostluğumuz var. Bir kez daha gerek Yıldırım başkana gerek ailenin diğer mensuplarına başsağılığı ve sabırlar diliyorum.

İşadamı Adnan Polat: Uzun yıllar komşuluk yaptık, yıllarca yan yana oturduk. Sevenlerine ailesine başsağlığı diliyorum, Allah rahmet eylesin.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.