Danıştay üyesi Demirel'den İnce'ye türban eleştirisi - Haber 1Haber 1

Danıştay üyesi Demirel’den İnce’ye türban eleştirisi

Danıştay Üyesi Aysel Demirel, Twitter hesabından, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye türban eleştirisinde bulundu. Demirel, “Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık, unutmayacağız” dedi.

Danıştay üyesi Demirel’den İnce’ye türban eleştirisi

10 Haziran 2018 - 13:07

ABONE OL

Danıştay Üyesi Aysel Demirel, Twitter hesabından, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye eleştiren bir paylaşımda bulundu. Demirel, “Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık, unutmayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2014’te Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliğine atanan, ardından Danıştay üyesi olan Aysel Demirel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yüklendi.

muharrem.jpg

​İnce’nin başörtüsüyle ilgili açıklamalarını eleştiren Demirel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Evet çok şükür başörtüsü mesele olmaktan çıkmıştır bugün gizlemeye çalıştığınız gerçek niyet ve çabalarınıza rağmen. Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık unutmayacağız” ifadesini kullandı.

DEMİREL’E TEPKİ

Danıştay üyesi Aysel Demirel’in attığı Muharrem İnce tweet’ine tepkiler çığ gibi büyürken, sosyal medya kullanıcıları ‘Danıştay’ hashtag’i altında tepki gösterdi.

İşte tepkilerden bazıları;

danistay-1

danistay-2

danistay-3

Yeniçağ, Cumhuriyet

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.