CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: "16 yıldır Türkiye'yi yönetiyor, ama 3 tane proje açıkladı" - Haber 1Haber 1

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: “16 yıldır Türkiye’yi yönetiyor, ama 3 tane proje açıkladı”

CHP’nin cumnurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaptığı konuşmada, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi, “Erdoğan kapıdaki krizi görüyor ve bu krizle İnce uğraşsın diye bana mı teslim etmek istiyor ülkeyi diye. Ama merak etmeyin uzman ekonomi ekibim var. Merak etmeyin.” dedi.

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: “16 yıldır Türkiye’yi yönetiyor, ama 3 tane proje açıkladı”

10 Haziran 2018 - 13:53

ABONE OL

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul’daki mitinglerine bugün Esenyurt ile devam ediyor. İnce, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert eleştiriler yöneltti.

İşte İnce’nin konuşmasından önemli satır başları;

“Allah’ın izni milletin isteği ile bu iş tamam. 24 Haziran’da sandığa gideceğiz. Ben meydanlarda iş, ekmek, gelecek diyorum. Benim rakibim, zengin mi zengin. Varlıklı mı varlıklı. Her şeyi var ama projesi yok. 16 yıldır Türkiye’yi yönetiyor 3 tane proje açıkladı. Stat yapacakmış, park yapacakmış, kıraathane yapacakmış. Bedava kek yiyeceksiniz. Ustayım diyordu meğer kek ustasıymış.

Bazen düşünüyorum, Erdoğan kapıdaki krizi görüyor ve bu krizle İnce uğraşsın diye bana mı teslim etmek istiyor ülkeyi diye. Ama merak etmeyin uzman ekonomi ekibim var. Merak etmeyin.

O manşetleri atıyor ben manşetlere karşı savaşıyorum. Onun yanında medya var benim yanımda milletim var. O artık eskisi gibi değil. Milletin evladı benim, halk çocuğu benim. 81 milyonu seviyorum. Burada diyor ki birisi Esenyurt’u kaybedersek Mekke’yi kaybederiz. Doğrusu şu Esenyurt’u kaybedersek cukkayı kaybederiz. Geç onları geç. İsrail ile gizli anlaşma yaptılar mı? İsrail’den tohum almaya devam ediyorlar mı? Meydanlara gelip elinde Kuran nutuk atıyorsunuz. Kimse bize Müslümünlık taslıyamaz. Bunlar ayıp şeyler.

Benim size vaadin bereket fışkıran topraklar, bacaları tüten fabrikalar. Bedava kek yemek isteyenler Erdoğan’a oy versin.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.