CHP Tunceli Milletvekili Şaroğlu beyin kanaması geçirdi - Haber 1Haber 1

CHP Tunceli Milletvekili Şaroğlu beyin kanaması geçirdi

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu beyin kanaması geçirdi.İlk Müdahalesi yapılan Şaroğlu helikopterle Elazığ’a sevk edildi

CHP Tunceli Milletvekili Şaroğlu beyin kanaması geçirdi

04 Ağustos 2018 - 0:48

ABONE OL

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Tunceli’de bulunduğu sırada rahatsızlanarak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Şaroğlu’nun beyinde oluşan pıhtılaşma nedeniyle sarsıntı geçirdiği ve durumunun ciddi olduğu belirlendi.

Hastaneye gelerek yetkililerden bilgi alan Tunceli Valisi Tuncay Sonel ve Tunceli Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Şaroğlu’nun durumunun ciddiyeti gözönünde bulundurularak, naklin havayoluyla gerçekleştirilmesi kararı alındı. Bunun üzerine Vali Sonel’in talimatıyla Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı’ndan kalkan bir helikopter Devlet Hastanesi’nin helikopter pistine indi. Milletvekili Şaroğlu, sağlık personelinin eşliğinde askeri helikople Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Fırat Üniversitesi pistine inen helikopterden ambulansa alınan Şaroğlu, FÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

[Haber görseli]

POLAT ŞAROĞLU KİMDİR?

1969 yılında Tunceli de doğdu. İlköğrenimini Tunceli de tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Ticaretle uğraşan Şaroğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak çalışmaya devam ediyor. 27. dönem CHP Tunceli milletvekili olarak seçildi. Şaroğlu evli ve 2 çocuk babası.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.