Diş eti problemi olanlar, bu haber sizin için - Haber 1Haber 1

Diş eti problemi olanlar, bu haber sizin için

Görüntü olarak memnun kalmadığınız dişlerinizi, yeniden şekillendirmek ve güzel bir ağız yapısına sahip olmak mümkün. Estetik International Quasar’da bulunan Estetik Diş Hekimliği bölümü doktorlarından Dt. Sinem Karakaş, diş eti problemi olan hastalar için çözümün bir günde sağlandığını belirtiyor.

Diş eti problemi olanlar, bu haber sizin için

14 Eylül 2018 - 13:13

ABONE OL

Estetik International Quasar’da bulunan Estetik Diş Hekimliği bölümü doktorlarından Dt.Sinem Karakaş, : “Artık eskisi gibi bir sistem yok. İnsanlar aylarca dişlerinin ölçüsü alındıktan sonra bekleyerek, güzel bir diş yapısına ulaşmak için sabırsızlanıyordu. Şimdi tüm dişlerin ölçüsü alınarak dijital ortama aktarılan görüntüler en uygun gülme hattı, diş rengi, boyları, formu hasta ile birlikte tespit edilip 1 gün gibi kısa bir sürede tüm dişlerin bitirilip yapıştırılması CAD/CAM ile artık mümkün. Üstelik bu sistem sayesinde, tasarlanan dişlerin ağız içindeki görüntüleri, hastanın profil görüntüleri ile birleştirerek, işlem sonrası hastanın nasıl bir gülüş elde edileceği önceden gösterilir. Çok muazzam bir teknoloji bu ve müthiş bir kolaylık sağlıyor”.

Dijital Diş Hekimliği ile artık tanışın

Diş uygulamaları konusunda özellikle çağın ardında kalınmadan dijital diş hekimliğinin tüm faydalarından yararlanılması gerektiğini söyleyen Dt.Sinem Karakaş: “Diş hekimliğinde geleneksel yöntemler yerine bilgisayar teknolojisinden destek almanın çok sayıda avantajı var. Yaprak porselen, zirkonyum kaplama porselen kuron, full seramik kuron ve özellikle sağlıklı diş dokusunun çok az kaldığı vakalarda yapılan porselen inley-onley dolgular Dijital diş hekimliği- Cerec sistemleri sayesinde en kısa süre ve maksimum hassasiyetle üretilip hastalara uygulanır” ifadesinde bulundu ve ayrıca şunları söyledi: “Estetik diş hekimliği konusunda Türkiye’nin ve dünyanın önemli markalarından birisiyiz ve diş hekimliğinde başta estetik uygulamalar, implant tedavileri ve diş hekimliği sanatının farklı hizmetlerini sunuyoruz”.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.