Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'ı savcılığa şikayet etti - Haber 1Haber 1

Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural’ı savcılığa şikayet etti

Birliktelikleri ve ayrılıkları ile sürekli gündemde olan ünlü şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural, mahkemelik oldu. Şırkacı Sıla, ayrıldıktan sonra geçtiğimiz günlerde yeniden birlikte olmaya başladığı Ahmet Kural’ın kendisine fiziki şiddet uyguladığını öne sürerek savcılığa şikayette bulundu.

Son Güncelleme :

01 Kasım 2018 - 18:00

94 okunma
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural’ı savcılığa şikayet etti

Dayak, şiddet olayları, medyanın sıradan haberleri haline geldi. Bu kez olayın kahramanları ünlü şarkıcı Sıla ile sevgilisi Ahmet Kural. İlişkileri uzun bir süredir magazin dünyasının gündeminde olan ikilinin tartışmaları, iddialara göre dayakla sonuçlandı. Birlikte oldukları dönemde gündeme bomba gibi düşen daha sonra ayrılan ve geçtiğimiz haftalarda yeniden barışan Ahmet Kural ve Sıla mahkemelik oldu. Sıla, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından adliye çıkışında basın mensuplarının yanıtlayan Sıla, çok fazla konuşmak istemediğini belirterek “Ahmet Kural’dan şikayetçiyim” dedi.

“DARP, CEBİR, PSİKOLOJİK ŞİDDET, HAKARET VE TEHDİT VAR”

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir ise aile mahkemesine başvurduklarını belirterek Ahmet Kural’a karşı başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı aldırdıklarını belirtti. Epözdemir, “6284 sayılı kanun (Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun) 5. Maddesi uyarınca şiddet, fiziki şiddet nedeniyle hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Akabinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da bugün Sıla Hanımın ifadesine başvurdu müşteki sıfatıyla. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturmamız oldu. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık, hukuk devletinin gereği olarak. Artık bundan sonra top yargıda, yargı bir karar verecek” dedi.

“SILA’YAÜÇ AY KORUMA ”

“Ne kadar uzaklaştırma kararı verildi?” sorusuna Epözdemir, “Üç ay koruma verdi. Evden uzaklaştırmadan tutun da işyerine uzaklaştırmaya kadar, kitle iletişim araçlarından rahatsız etmemeye kadar geniş sıkalada bir çok konuda verdi” diye cevap verdi. “Koruma kararı ne zaman çıktı?” sorusuna ise avukat Epözdemir, “Koruma kararı dün itibariyle çıktı henüz bir aşma yok. Aşma olursa hukuki müeyyidesi var biliyorsunuz. Disiplin hapsi var aşılmayacağını umut ediyoruz” diye konuştu. Sıla, daha sonra avukatıyla adliyeden ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.