Fenerbahçe'den transfer şov - Haber 1Haber 1

Fenerbahçe’den transfer şov

Fenerbahçe’de transfer döneminin açılmasıyla hareketli günler başladı. Defansta sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, ilk takviyeyi Sadık Çiftpınar ile yaptı…

Fenerbahçe’den transfer şov
Son Güncelleme :

05 Ocak 2019 - 19:47

60 okunma

İşte devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’nin kadrosuna katmaya çalıştığı o yıldızlar…

SERDAR AZİZ PLANI

Galatasaray’ın gözden çıkardığı Serdar Aziz için devreye giren Fenerbahçe, tecrübeli oyuncu ve menajeri ile prensip anlaşmasına vardı. Bonservis konusunda ise Serdar Aziz’in sarı-kırmızılı kulüpten 1.8 milyon euro alacaklı olması koz olarak kullanılacak.

​Serdar’ın alacağına karşılık bonservisini bedelsiz alması ya da makul bir düzeye çekmesi halinde Fenerbahçe, milli savunmacıya hemen imzayı attıracak. Serdar’ı Ersun Yanal’ın mutlaka kadroda görmek istediği bildirildi.

​OBI MIKEL İMZAYA KALDI

Fransa’dan Football365, Fenerbahçe’nin John Obi Mikel’i transfer etmek üzere olduğunu iddia etti. Nijeryalı yıldızın 2 yıl aradan sonra Avrupa’ya döneceği belirtilen haberde, Çin kulübü Tianjin Teda ile olan sözleşmesini feshettiği ve Fenerbahçe’ye çok yakın olduğu belirtildi.

​2006’da transfer olduğu Chelsea’de 11 sezon forma giydikten sonra 2017’de ayrılarak Çin’e giden 31 yaşındaki ön liberonun, 85 kez görev yaptığı Nijerya Milli Takımı forması altında da 6 golü bulunuyor.

EMRE İÇİN YENİ TEKLİF

Celta Vigo ile Emre Mor için temaslar devam ediyor. İspanyol ekibinin, genç oyuncuyu bonservisi ile satmak istemesi pazarlıkları tıkamıştı.

​Fenerbahçe’nin kiralama önerisini 18 aya çıkarıp, teklif ettiği ücreti de bir miktar artırarak yeni bir hamle yaptığı öğrenildi. İspanyol ekibinden şimdi yanıt bekleniyor.

​İLLE DE TOLGAY

Fenerbahçe’de Tolgay Arslan ısrarı da devam ediyor. Ersun Yanal’ın takımda görmeyi istediği tecrübeli oyuncu için Fenerbahçe, Beşiktaş’a son olarak 1 milyon euro bonservis bedeli önerdi.

eşiktaş’ın ise 5 milyon euro talep ettiği gelen haberler arasında. Ancak gurbetçi orta sahaya bu rakamı veren bir kulüp yok. Bu nedenle sarı-lacivertliler ümidini koruyor.

​Yönetim rakamı bir miktar artırarak, Tolgay Arslan’ı renklerine bağlamayı hedefliyor.

Kaynak: Fotomaç

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.