Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Ocak’ta Rusya ziyareti kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek

22 Ocak 2019 - 0:09

ABONE OL

Başta Suriye’deki son gelişmeler olmak üzere gündemdeki konuların ele alınması beklenen görüşmenin 23 Ocak Çarşamba günü gerçekleşmesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Ocak Çarşamba günü, Rusya’nın başkenti Moskova’ya günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Türk bakan ve yetkililer de eşlik edecek. İki liderin görüşmesinin yanısıra heyetler arası görüşme yapılması da bekleniyor.
Görüşmelerde, Suriye ve bölgesel konuların yanısıra Türkiye-Rusya arasındaki ikili ilişkiler ve uluslararası meseleler ele alınacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.