Sosyal medya o sohbeti konuşuyor - Haber 1Haber 1

Sosyal medya o sohbeti konuşuyor

Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’nun sokakta fıstık satan bir gençle yaptığı konuşma sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya o sohbeti konuşuyor

06 Nisan 2019 - 23:04

ABONE OL

Sosyal medya, Ekrem İmamoğlu ile Cebrail isimli genç arasındaki geçen sohbeti konuşuyor. Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’nun sokakta fıstık satan bir gençle yaptığı konuşma sosyal medyanın gündemine oturdu.

Adının Cebrail olduğunu söyleyen Genç, İmamoğlu ile sohbet ederken çalıştığını belirtti. İmamoğlu ise, genç Cebrail’e, “Çalışmak güzel ama okul ne durumda” diye sordu. Genç ise, “Maddi durumum elvermedi” derken, “Utandığım için söyleyemedim” diye ifade etti.

Bunun üzerine, İmamoğlu ise Genç Cebrail’e “Sen utanma biz utanalım” yanıtını vererek, en kısa sürede Cebrail’in ailesini ziyaret edeceğini belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.