Adana'ya Japon gelin - Haber 1Haber 1

Adana’ya Japon gelin

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında memleketi Adana’ya gelen oyuncu Rıza Akın, Hadırlı Mahallesi’ndeki portakal bahçesinde Miho Shimotashiro ile dünyaevine girdi…

Son Güncelleme :

06 Nisan 2019 - 23:45

355 okunma
Adana’ya Japon gelin

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında memleketi Adana’ya gelen oyuncu Rıza Akın, Hadırlı Mahallesi’ndeki portakal bahçesinde Miho Shimotashiro ile dünyaevine girdi.

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında memleketi Adana’ya gelen oyuncu Rıza Akın, Hadırlı Mahallesi’ndeki portakal bahçesinde Miho Shimotashiro ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Menderes ve Funda Samancılar ile Doç.Dr. Alper Eken yaptı. Nikah törenine ünlü yönetmen ve belgesel yapımcısı Nebil Özgentürk, usta sanatçı Menderes Samancılar ile Portakal Çiçeği Karnavalı’nın fikir önderi Ali Haydar Bozkurt ve 31 Mart Yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar da katıldı. Akın’ın nikah töreninde ’01’ yazılı tişört ve Japonların yöresel kıyafetini giydi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.