Gazeteci Aykut Işıklar vefat etti - Haber 1Haber 1

Gazeteci Aykut Işıklar vefat etti

Ünlü magazin gazetecisi Aykut Işıklar, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Gazeteci Aykut Işıklar vefat etti

09 Nisan 2019 - 17:06

ABONE OL

Magazin medyası, bir ustasını kaybetti. Gazeteci Aykut Işıklar, vefat etti. Kalp krizi geçiren ve İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aykut Işıklar hayata gözlerini yumdu. Işıklar, 70 yaşındaydı.

AYKUT IŞIKLAR KİMDİR?

1949 yılında İstanbul’da doğan Işıklar, Mimar Sinan Üniversitesindeki eğitimini yarıda bırakarak 1968 yılında Hürriyet gazetesinde gazeteciliğe başladı. 12 yıl Hürriyet’te çalıştı. 2 yıl Günaydın gazetesinde, 2 yıl da Tercüman gazetesinde magazin bölümü müdürlüğü yaptı. 10 yıl Sabah gazetesinin çeşitli bölümlerinde yöneticilik yaptı. Akşam gazetesinde 5 sene boyunca köşe yazarlığı yaptı.

Uzun bir dönem radyoculuk da yapan Işıklar, 90’lı yıllarda HBB, ATV, Star TV, Flash TV, Bugün TV ve TV EM’de magazin programları hazırlayıp sundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.