Bakan Albayrak, G20 Toplantısı'nda de dedi? - Haber 1Haber 1

Bakan Albayrak, G20 Toplantısı’nda de dedi?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “G-20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısında bir kez daha, Türkiye’nin küresel ekonomiyi tehdit risklerine karşı tezleri ortaya koyduk” açıklaması yaptı.

Bakan Albayrak, G20 Toplantısı’nda de dedi?

12 Nisan 2019 - 23:36

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından “G20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı”na ilişkin bir mesaj yayınladı. Albayrak, mesajında “G20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı’nda bir kez daha, Türkiye’nin küresel ekonomiyi tehdit eden risklere karşı tezlerini ortaya koyduk.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında bulunduğu Washington’da, G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları ile kritik temaslarda bulundu..

“TÜRKİYE’NİN TEZLERİNİ ORTAYA KOYDUK”

Twitter hesabından da kritik toplantıyla ilgili paylaşım yapan Bakan Albayrak, “G20 Finans Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı’nda bir kez daha, Türkiye’nin küresel ekonomiyi tehdit eden risklere karşı tezlerini ortaya koyduk.” ifadelerini kullandı..

G20 AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİMİNE KATILDI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G20 toplantılarının ardından “G20 Aile Fotoğrafı” çekiminde yer aldı.

Albayrak, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında bulunduğu Washington’da, G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları ile aile fotoğrafı çekimine katıldı

Sabah

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.