Hepsini gönderdi, en sonunda kendisi de gönderildi - Haber 1Haber 1

Hepsini gönderdi, en sonunda kendisi de gönderildi

Halk TV’de kanalın tanınan çalışanlarından İsmail Dükel, Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün gibi isimlerin gönderilmesinin ardından yeni bir gelişme daha yaşandı…

Hepsini gönderdi, en sonunda kendisi de gönderildi

24 Nisan 2019 - 21:56

ABONE OL

Medyada çok ilginç gelişmeler yaşanıyor… Birçok gazeteci çeşitli nedenlerle işten çıkarılıyor, kapı dışarı ediliyor. Daha önce kanalın önde gelen birçok ismini kovduğu iddia edilen Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç’in işten çıkarıldığı ileri sürüldü.

Odatv’nin haberine göre Halk TV’de kanalın tanınan çalışanlarından Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün gibi isimlerin gönderilmesinin ardından yeni bir gelişme daha yaşandı.

Şaban Sevinç ile ilgili görsel sonucu

Yaşananların ardından ismi gündemde olan Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç ile de yollar ayrıldı. Odatv’nin edindiği bilgilere göre Sevinç’in Halk TV ile olan ilişiği bugün tamamen kesilirken, Sevinç vedalaşarak teşekkür etti.

Bugün Antalya’da Deniz Baykal’ı ziyaret eden Sevinç, bu görüşmenin ardından Halk TV’den ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.