Kılıçdaroğlu'na saldıran Sarıgün'ün elini öptüler: Utanç tablosu... - Haber 1Haber 1

Kılıçdaroğlu’na saldıran Sarıgün’ün elini öptüler: Utanç tablosu…

Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir öfke ile saldıranların başını çeken, ancak kısa bir gözaltı süresinin ardından serbest bırakılan Osman Sarıgün’ün elini öpen kişiler, birlikte fotograf çektirip sosyal medya hesabından paylaştılar.

Kılıçdaroğlu’na saldıran Sarıgün’ün elini öptüler: Utanç tablosu…

24 Nisan 2019 - 22:06

ABONE OL

İşte “adaletin bu mu dünya? dedirten bir haber… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na katıldığı şehit cenazesinde saldırnanların başını çeken ve yumruk atan Osman Sarıgün, savcılık tarafından sorgusunun ardından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Mahkeme’de ifade veren Sarıgün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu karara tepkiler yükselirken sosyal medyada paylaşılan bir fotograf, büyük tepki çekti. Fotoğrafta Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün ve onun ellerini öpen kişiler olduğu görüldü.

İşte o kare:

Saldırgan Sarıgün’ün elini öpen kişinin ise AKP’den Etimesgut Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Önder Gökçekaya olduğu belirtildi. Gökçekaya, saldırgan Sarıgün’ü ziyaretleri sırasında bir video çekti. AKP’li Gökçekaya, saldırgan Sarıgün için “Türkiye’nin kahramanı Osman amcamız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.